You are currently viewing Színes kézitáska őszre – melyiket válasszam?

Színes kézitáska őszre – melyiket válasszam?

A legtöbb nő nem tudja elképzelni, hogy otthonát kedvenc kézitáskája nélkül hagyja el, és ez a szezon tényleg prezentálja a női kézitáskák változatos lehetőségeit.

Túlméretes shopperek, vibráló színek vagy inkább visszafogott tónusok?

Szabadon eldöntheted, és így biztosan minden nő talál magának valamit. Nem számít, hogy a női táska XL-es változatát vagy a miniatűr modelleket részesíted előnyben, amelyek elsősorban esztétikai funkciókat töltenek be.

Játszhatsz a divattal, és kiválaszthatod a számodra legmegfelelőbbet. A legfontosabb, hogy élvezd 2022 trendi kézitáskáinak kifinomult dizájnját és élénk színeit.

Shopper XL változatban – funkcionalitás és egyszerű használat

Sok nő értékeli az általa használt táskák praktikumát. Éppen ezért határtalan boldogság, hogy ebben a szezonban végre visszatér a shopper, avagy a bevásárlótáska, amelybe nem csak a pénztárcádat és a kulcsaidat, hanem az határidőnaplódat, laptopod, vagy ha éppen úgy tetszik, az edző ruhádat is beteheted.

A népszerű modellek hűen konstatálják, hogy a használhatóság kéz a kézben jár az esztétikával. Ebben a stílusban főként a minimalista dizájn a nyerő, felesleges díszítések és sallangok nélkül. A fő cél, hogy a táska betöltse a funkcióját.

Ugyanakkor azért fontos, hogy ezeket ne úgy képzeld el, mint egy ormótlan szatyrot, amibe bármit beletehetsz, amit csak akarsz. Méretük és egyszerűségük ellenére elbűvölő kifinomultsággal gyönyörködtetnek.

Tökéletesek elfoglalt üzletasszonyoknak. A táskák színeiben a sötétkék, a bordó, a barna, a fekete és a zöld dominál.

Miniatűr kézitáskák – az esti stilizálás hatékony dísze

A miniatűr kézitáskák a praktikus shopperek teljes ellentétének számítanak. És vigyázni kell, mert tényleg picik!

A divattervezők pedig még tovább feszegették annak határait, hogy mit jelent a parányi kaliber. Legfeljebb rúzs, bankkártya vagy néhány érme fér el benne. Ez minden, mert méretük és esztétikumuk miatt inkább hasonlítanak egy ruhára tűzött medálra, mint egy női táska alternatívára, de a miniatűr kézitáskák lényege nem a praktikum, hanem pont az érdekfeszítő megjelenés.

Ez egy divatos kiegészítő tulajdonképpen, amelynek célja, hogy ragyogtasson és felhívja tulajdonosára a figyelmet. Elsősorban exkluzív, esti stilizáláshoz készült, amelyben nem kell az outfit hasznosságára gondolni.

Színek tekintetében? Idén is marad az intenzív tónusok főszerepe, így nyugodtan válassz vadabbnál vadabb darabokat! Nézd meg a CCC gigantikus választékát, és gyönyörködj a színárnyalatok sokaságában. Ha nincs időd személyes vásárlásra, az online vásártérben is megteheted.

A hátizsákok visszatértek!

Néhány évaddal ezelőtt a hölgyek végre ráeszméltek, hogy a hátizsák sokkal több, mint egy iskolai vagy kiránduló alkalmatosság. Ezért ebben a szezonban is bőven lesz belőlük a boltokban és az utcákon.

Mindenekelőtt olyan elegáns darabokat keress, amelyekben a praktikum és az esztétika ámulatba ejtően ötvöződik. Ez a stílus szintén az egyszerűségével és visszafogottságával hódít. A hátizsákok a ruhatárad értékes kiegészítőivé válhatnak, és nagyszerűen fokozzák az egyes stílusok esztétikáját.

Munkához is nyugodtan hordhatod, mert sok modell remekül mutat az elegáns hétköznapi stilizációkkal. A színek tekintetében itt is nyugodtan elvetheted a sulykot, de persze figyelj az összkép harmóniájára.

 

Tetszett? Oszd meg mással is!

Vélemény, hozzászólás?