You are currently viewing Szokatlan szín a szokatlan időkre – 2023 a lázadás éve! Viva Magenta!

Szokatlan szín a szokatlan időkre – 2023 a lázadás éve! Viva Magenta!

A Pantone decemberben 24. alkalommal hirdette ki az „Év színét” vagyis, hogy melyik szín lesz az előttünk álló esztendő legmeghatározóbb árnyalata.

A híres színintézet évről évre a korszellem jegyében választja ki az árnyalatokat, amelyekben a múlt és a jövő hatásai ötvöződnek, és amelyekből a társadalom számára legszükségesebb energiákat meríthetjük.

Szokatlan időkre, szokatlan árnyalattal rukkolt elő a színintézet,

a 18-1750 Viva Magenta az életöröm és lázadás színe, merész, szellemes és mindenkit befogadó árnyalat,

amely erőt kölcsönöz mindannyiunk számára 2023-ban,

a nehéz évek utáni felálláshoz és újrakezdéshez.

Az „Év színének” megválasztása minden esztendőben komoly kutatómunkát igényel, hiszen a jelen történéseire reflektál, az aktuális élethelyzetre, a kulturális és társadalmi változásokra, és a globális folyamatokra válaszolva. A tavalyi évet jellemző Very Peri nyugodt kíváncsiságra ösztönző árnyalata után, a színintézet idén cselekvésre buzdít.

A Viva Magenta vibrál a lendülettől és az erőtől, a gátlásaink leküzdésére, kísérletezésre és önkifejezésre buzdít. A bátor és lüktető szín örömmel és optimizmussal tölti meg mindennapjainkat, egy határok nélküli árnyalat, amely mindenkit felráz és kimozdít komfortzónájából.

A technológia korában, amikor a virtuális világ egyre hangsúlyosabb részévé válik életünknek, a színintézet szakemberei a természethez és a valósághoz nyúlva merítettek inspirációt az „Év színének” kiválasztásakor.

A Viva Magenta a természet erőit megidézve pezsdíti fel szellemünket és segít belső erőnk kiépítésében, a vörös színcsaládból származó árnyalatot a bíbortetű vörös festékanyaga ihlette, amely az egyik legértékesebb és legerősebb természetes színezék.

Az „Év színe” a legújabb trendeket hivatott tükrözni, befolyásolja a termékfejlesztést és a vásárlási döntéseket számos iparágban. Meghatározza többek között az ipari formatervezés, a termékcsomagolás, az enteriőr- és webdizájn világát, valamint a divat és a szépségipar trendjeit is, így bátran beépíthetjük ruhatárunkba és akkor sem lövünk mellé, ha sminkrutinunk szerves részévé tesszük, hiszen

a Viva Magenta a meleg és a hideg árnyalatok között egyensúlyoz, így tökéletes választás lehet minden színtípus számára.

Károlyfi Edit Szépségszakértő össze is gyűjtött néhány sminkterméket az AVON kínálatából, amelyek nem hiányozhatnak sminktáskánkból, ha igazán trendi és inspiráló sminkeket szeretnénk idén készíteni magunknak.

Szemsminkünk tekintetében kísérletezhetünk az Avon Glimmerstick Cherry Red árnyalatával, ajkainkat az Avon Matte&Metal folyékony szájfény Pink Romance vagy az Avon Ultracsillogó ajakrúzs Stellar Magenta árnyalatával öltöztethetjük az év legvagányabb színébe, körmeinket pedig az Avon Ultra Colour gyorsan száradó körömlakk Wicked árnyalatával varázsolhatjuk pillanatok alatt merésszé és erőt sugárzóvá.

Merítsünk energiát és lendületet az „Év színéből” és kísérletezzünk, lázadjunk és valósítsuk meg önmagunkat,

hogy 2023 pozitív és felejthetetlen év lehessen!

www.avon.hu

Forrás: https://www.pantone.com/color-of-the-year/2023

Tetszett? Oszd meg mással is!

Vélemény, hozzászólás?