Divat és szépség rovatunk szakértői bemutatkoznak 1.- A manikűr és a pedikűr mesterei

Márciustól induló új  rovatunkban különböző szakértők fogják megosztani hétről hétre a Carrie olvasóival azokat az ötleteket, praktikákat, fortélyokat, melyekkel inspirálódhatunk a divat és szépség minden területén.

A kéz-és lábápolás területén a Blondy Körömszalon munkatársai fognak szakértelmükkel, profizmusukkal segíteni.

 

Vigh Mária
Mesterleveles műkörömépítő

Már kisgyerekkora óta érdekelték a szép körmök, majd 1993-ban elvégezte az első tanfolyamát és azóta a szakma szerelmese. 15 éve itthon is és nemzetközileg is oktatja a műkörömépítés csínját-bínját. Saját szalonjukban aktívan dolgozik.

Többszörös magyar bajnok, a londoni olimpia kétszeres ezüstérmese, Magyarország első műkörömépítő világbajnoka (2010) . Rendszeresen lát el szakmai zsűrizést is.

Mari a különböző extrém formák kialakításának, tökéletes megmunkálásának nagyasszonya, de emellett az igényesen kivitelezett köves  és a finom díszítések híve. És ahogy ő mondja: lehetetlen nincs, csak tehetetlen! Ennek megfelelően a vendégek körmeivel csodákat művel.

 

Malek Virág
Műkörömépítő

9 éve kezdte a szakmát Vigh Mária mellett, aki -nem mellesleg- az Édesanyja. Azóta is aktívan dolgoznak együtt pilisvörösvári szalonjukban.

Virág munkájában előnyben részesíti az ízlésesen megválasztott színeket és a rövidebb, egyszerűbb formákat. Az egyszerű és kifinomult díszítés mestere, kreativitása nehezen ismer határokat. Vendégei megbíznak benne annyira, hogy szabadon alkothat számukra.

Napjait az elégedett mosolyok és a vendégekkel kialakított baráti kapcsolatok aranyozzák be.

 

Nagy-Nagy Henrietta
Gyógypedikűrös

Első szakmája után -ami cipész-, jobban meg akarta ismerni a láb működését, betegségeit, és az életminőség javítását más szemszögből.

A 2000-ben elvégzett szakmunkásképző után pedikűr szerszámok forgalmazásával is foglalkozott a munka mellett. Ezt követően  szakorvosok (érsebész, ortopédia, diabetológus) által tartott képzéseken vett részt. Szakoktatói végzettsége megszerzése után tanárként dolgozott 5 évig.

Immár 20 éve ugyanolyan szenvedéllyel végzi ezt a számára csodálatos hivatást. Jelenleg saját vállalkozás keretein belül kamatoztatja mindazt a tudást, melyet a sok remek tanárnak, orvosnak köszönhet.

Mostantól minden héten kedden tőlük hozunk inspiráló körmöket kézen és lábon egyaránt!

 

Tetszett? Oszd meg mással is!

Vélemény, hozzászólás?