You are currently viewing Divat és szépség rovatunk szakértői bemutatkoznak 4. – a hajápolás és a frizurák varázslónője

Divat és szépség rovatunk szakértői bemutatkoznak 4. – a hajápolás és a frizurák varázslónője

Nagy örömünkre csatlakozott szakértő csapatunkhoz Lattmann Eszter mesterfodrász-szakoktató is, aki hétfőnként fog inspirálni minden kedves olvasót mindenről, ami haj és frizura! De egy piit bővebben ő mesél az alábbiakban:

Több mint 15 évvel ezelőtt sodort igazi szakmám felé az élet, ami hatalmas szerelemmé nőtte ki magát.

Világ életemben, – ahogy véleményem szerint sok más nőnek is, – problémát jelentett, hogy a fodrász nem pontosan azt csinálta, amit kértem, nem látott el információval, segítséggel.

Úgy döntöttem, hogy egy igazán embercentrikus, “felhasználóbarát” utat szeretnék bejárni a szakmámban, segítve ezzel a hajak “mindennapi útját”.

Kiemelkedően fontos számomra a megfelelő tájékoztatás, a kommunikáció, és a frizurák “haza kísérése”- hiszen a fodrász munkája nem ér véget a vendég távozásával.

A helyes otthoni ápolás, könnyű mindennapos kezelhetőség a szakma része kell, hogy legyen. Ezen elv miatt folytattam hajgyógyász tanulmányokat is.

Dolgozom natur, bio, és kifejezetten allergiás vendégek igényeire kifejlesztett termékekkel is.

Pályám kezdetén sokat versenyeztem, majd zsűriztem pár ízben magam is. Voltam márka nagykövet, külföldi anyagok hazai szakoktatója (jelenleg is) és tanulóimnak is próbálom átadni ezt a szemléletmódot.

Mindent meg lehet velem beszélni, és mindig őszintén válaszolok is. Mottóm:

Az igazi szépség nem a gyorsan változó divat fénye alatt,

hanem az egészséges hajkorona alatt csillog igazán.

4 éve várjuk divattervező kollégáimmal abban a családias hangulatú budapesti szalonunkban a szépülni vágyókat , ahol a szépülés mellett egy kávé, tea, jó beszélgetés is mindig garantált.

 

 

 

Tetszett? Oszd meg mással is!

Vélemény, hozzászólás?