You are currently viewing Dolce vita parfümök, melyekkel garantált olasz életérzésben lesz részed

Dolce vita parfümök, melyekkel garantált olasz életérzésben lesz részed

Sokszor keressük a tökéletes parfümöt, amely első illatozásra összhangban van velünk, mindemellett hűen tükrözi személyiségünk, amelynek összetevői egy pillanat alatt különleges utazásra visznek minket az érzékek birodalmába.

Különlegességeket hoztunk nektek, mégpedig Olaszországból. Olyan természetes alapanyagú, csoda összetevőkből alkotott, érzékeny bőrűeknek által is használható bioparfümök világába kalauzolunk el benneteket, melyek tartós, mediterrán illatokat hordoznak magunkban, mégis légiesen könnyedek és elegánsak, mint az olaszok általában.

Itália a gasztronómiai finomságok és különleges alapanyagok országa, ahol a kis utcák között, megannyi színes kis üzlet mellett kavarogva, a citrusok, a mediterrán gyümölcsök és a történelem aranykora követ minket.

A piciny utcákat mediterrán zöldek, megannyi virág szegélyezi, és bárhol jó beülni egy kávéra. Ezt a hangulatot tökéletesen adja vissza a Helan D’Ambra Gocce könnyed, a mediterrán citrusokkal és az ámbra eleganciájával kevert illata, mely igazán csábító bioparfüm.

Elég csak egy fújás és máris érezzük a mediterrán színeket, a napsütötte sárgákat és terra vakolatokat, a bergamott és édesnarancs illatokat, melyhez egy kis jázmin és galagonyaméz is társul.

A Gocce cseppjei olyanok, mint egy könnyed mediterrán „manna” felüdülés a testnek és léleknek. Játékosan csábító, egy pillanat alatt nyarat varázsol a téli hónapokban is.

Repüljünk most egy kicsit az olasz tengerpartra, ahol a kellemesen sós illatú hullámok mellett a sirályok dalát hallgatjuk a parton, miközben egy kicsit elnyújtózunk a télen is finoman lelket melengető napsütés alatt.

Majd feltűnnek a parti kávézóban a markáns mosolyú, elegáns olasz urak, sétapálcával, színes zakó zsebkendőkkel, borostával, végtelenül szexi kalapban, s nem is kérdés, hogy a mosolyuk olyan, mint a napsütés. Azonnal mosolyt teremtenek mindenhová.

Ahogy elmegyünk mellettük, érezzük azt a fiatalos, dinamikus frissességet, melyet a déliek élete valahogy olyan egyszerűen és természetesen ad vissza.

Azoknak, akik kedvesüknek a tenger illatát keresik, egy igazán férfias, friss kivitelben, csupa természetes illategyvelegbe csomagolva, – nekik a Helan Emozione Blu illatát ajánljuk.

A szicíliai citrom, a calabriai bergamott mellett egy kis eukaliptusz és grapefruit is helyet kapott ebben a sportos lendületes illatban, melyet megbolondít egy kis alga, jázmin és az alpok-aljai viola is.

Fiatalos, impozáns, klasszikus illat, mely egy pillanat alatt férfias eleganciát kölcsönöz viselőjének. S mi nők is imádni fogjuk a „tenger illatú” reggeleket, ahogy párunk magára fújja az Emozione Blu-t.

Amikor sétálunk az olasz kisvárosokban, elengedhetetlen elmerülni a szép színes ruhák, sálak, csodás textíliák mesés választékában. A puha anyagok csodás minőségében és az olasz elegancia érzésében, ami az olasz nőket olyan természetesen öleli körbe.

látni és érezni a színek és formák, minták és vonalak összhangját, harmóniáját, ahogy az olasz dizájnerek játékos eleganciával játszanak a megannyi stílus letisztult adottságán.

Amikor az olasz elegancia játékos harmóniájának illatpárját keressük, nekünk mindig a Helan Tonka Pepe Rosa parfüm kacér, nevetős illata jut eszünkbe. Ez a piros kis üveg maga egy igazi Dolce Vita, csak bioparfüm formában megjelenítve.

Egy kis tonkabab, egy kis rózsabors, egy kis vanília, amely illatok egy pillanat alatt űzik el a rohanó pillanatokat, sugárzó olasz vitalitással megtöltve a perceket, és minket magunkat is.

A kasmír, a rózsafa, a pézsma érzete körénk varázsolja, a legpuhább anyagok érzetét, s úgy fon körbe minket ez az illat, mint a legelegánsabb olasz tervezők egy csodás, ikonikus ruhadarabja. Élmény vonulni benne az utcán, élmény érzékien megélni a csábító perceket, élmény érezni, ahogy melegséget, napsütést varázsol a lelkünkbe.

Kávé nélkül pedig Olaszországban nem élet az élet mint tudjuk, és amikor az embert körbelengi a reggeli friss fekete aromája, akkor tudjuk csak igazán, megérkeztünk Itáliába.

A Helan Bioparfümök két olyan aromáját és finomságát is szeretnénk még nektek ajánlani, melyek illata örök és rendíthetetlen és olyan klasszikus, mint az olasz élet kávéval.

Igazi életérzés illatoknak hívjuk őket, mert valami olyan különleges játékossággal csalják elő az érzéseket, amire csak Olaszország és a napsütötte Dolce Vita képes.

A Helan Vaniglia Kashmír egy igazi nőies, határozott, egyedi illat, mellyel egyszerűen csak jól indul a reggel. Shakerato, espresso, macchiato mellé is tökéletes, és nem is kérdés, hogy pillanatok alatt körbefon minket majd minden pillantás, és mint egy meleg nagy takaró ölel át minket ez az illat.

A bazsalikom, a csillagánizs, szantálfa mellett, a vanília és a kashmír alapjegyeket, egy kis vetiver olaj bolondítja meg. Szeretünk elbújni ennek az bioparfümnek a finomságába.

S hogy melyik az az illatunk, melyben az olasz életérzés szinte minden apró részecskéje életre kel?

Amely olyan puha, mint a bársony, olyan kellemes, mint egy nagy mediterrán erdő minden életeleme, s úgy simogat, mint a legfinomabb selyem, mindeközben felidézve a régi idők stílusát, a kávé tiszta illatát, de közben olyan utazásra visz, melyről sosem akarunk majd hazatérni?

Ő a Helan Kaffa illata, mely tavaly robbant be a bioparfüm kínálatunkba és azóta is az egyik legtörtetőbb, legkedveltebb Helan illat.

Aromás, fűszeres, tele energiával, kicsattanóan erotikus, bájos, ránk kacsint, s mindeközben olyan egyszerűen természetes, hogy azonnal tudjuk, ahogy megpillantjuk, ez a parfüm kell.

Kávébab, narancsvirág, egy kis pacsuli, borostyán varázsolja át a perceket, miközben magunkra fújjuk és szinte érezzük benne egész Olaszország finom emlékeinek, puha, csábító illatát.

Sokszor és sokan vágyunk az édes élet adta apró örömökre, mely érzések – ezen illatokkal együtt bizony örömmel költöznek majd be az életünkbe.

 

Tetszett? Oszd meg mással is!

Vélemény, hozzászólás?