You are currently viewing Hogyan varázsolj pár perc alatt ünnepi frizurát magadnak?

Hogyan varázsolj pár perc alatt ünnepi frizurát magadnak?

Az ünnepek közeledtével mindenki szeretné könnyen és gyorsan ünnepivé varázsolni frizuráját. De hogy hogyan teheted ezt meg, nézzünk erre pár kiváló tippet.

Amennyiben rövid frizuránk van, a szokásos módon elkészített hajunkat fixáljuk párataszítós hajlakkal, ami sokáig tökéletessé és strapabíróvá teszi. Majd ennek a tetejére fújjunk spay állagú porított hajfényt, esetleg csillám-lakkot, ami csodás ünnepi hangulatot kölcsönöz egy egyszerűbb, rövid frizurának is.

Félhosszú hajnál a különleges színű, csillogó, fémszálakkal átszőtt kendőkből készítsünk hajpántot. És harmonizál a táskánkkal-cipőnkkel, máris nyert ügyünk van.

Hosszú hajnál van a legszélesebb palettán mozgó választási lehetőségünk. Válasszunk valami olyat, amit a hétköznapokban ritkán viselünk a fejünkön. Ha sokszor hordjuk hajunkat kibontva, akkor készítsünk fonatot, és fonjunk bele egy különleges csillámló szalagot, vékony kendőt, esetleg akár arany pót-hajtincset.

Ha kibontva hordjuk ritkábban, akkor egy alkalmi hajpánttal tereljük el arcunkból a hajunkat, és a végeket egy kis lakkozás után süssük be kúpvassal. Máris kész a tökéletes ünnepi frizura!

Kisgyermekek hajára is könnyedén varázsolhatunk különlegességet egy-egy becsatolható pót-hajtinccsel, különleges csattal, és ha elég nagyok és figyelmesek már, akkor az ő hajvégeiken is dolgozhatunk kúpvassal. A kislányok nagyon élvezik az angyali göndör tincseket. A kisfiúk hajába kerülhet egy kis wax, nem nehéz a kimosása, és nagyon élvezik ők is a felnőttekéhez hasonló frizurát.

Vészhelyzetben vagy váratlan ünnepi meghívás esetén bevethetünk egy tarka, csillogó, egész fejet befedő fejkendőt is, vagy akár egy egyszínű is megteszi, a kiegészítőinkkel harmonizáló izgalmas brossal.

Ne féljünk kreatívak lenni, az egyéniség és a kreativitás arra való, hogy csillogtassuk!

Pláne ünnepekkor.

Lattmann Eszter
mesterfodrász-szakoktató

(képek: Pixabay)

 

 

 

Tetszett? Oszd meg mással is!

Vélemény, hozzászólás?