You are currently viewing Húsvét vegán módra a LUSH kényeztetésével

Húsvét vegán módra a LUSH kényeztetésével

Itt a tavasz a  nyakunkon és ez azt jelenti, hogy hamarosan itt a húsvét! A polcok csak úgy dúskálnak az újabb és újabb csokis finomságokban és tojás alakú édességekben, ezért jogos a kérdés, mi az, amivel meglephetjük vegán szeretteinket?

Nem kell aggódnod, idén is sima ügy a vegán húsvét! Bár már rengeteg szuper tejtermékmentes alternatívákat találni, a tavasz nemcsak a csokiról szól, hanem sokkal inkább a megújulásról és a felfrissülésről.

Következzen néhány kényeztető darab, amivel idén találkozhatsz a Lush-nál.

Tojás minden mennyiségben! Idén a húsvéti tojások a legkülönbözőbb formában érkeznek. Mint az édes illatú  tojás alakú Flamingo Egg-től

a mézesen hívogató Humpty Dumptyig mindenki megtalálja a számára tökéletes húsvéti kádbavalót, beleértve vegán szeretteidet is.

Ha pedig olyan ajándékkal lepnél meg valakit, ami színtiszta fényűzéssel áraszt el, a Golden Egg ajándékcsomag a benne lévő öt szenzációs illatú fürdő- és zuhanytermékkel bárki édesség utáni sóvárgását csillapítja. Ez a húsvéti tojás formájú, újrahasznosított papírból készült ajándék maga az etikus ajándékozás luxuskivitelben.

Kezeskedik a tiszta kézről: a kézmosás a húsvét közeledtével változatlanul fontos része mindannyiunk életének, szóval miért ne dobnád fel valaki kézmosási rutinját? Az Avo Good Easterből két szappan is kitelik, ráadásul dugig van kubeba- és bergamottolajjal, amelyek a bőrt és az elmét is felébresztik téli álmukból.

A vadiúj Muddy Carrots pedig egy répát és fullerföldet tartalmazó krémes darab, mely selymessé varázsolja bőrödet.

Egy kalandokkal teli fürdő: idén húsvétkor irány a kád és a nyuszi ürege néhány kalandvágyó baráttal! Követheted a víz tetején cikázó Fehér Nyuszi citrusos-szivárványos útját a Follow the White Rabbit segítségével,

vagy vitorlásra pattanhatsz a bagollyal és a cicával a The Owl and the Pussycatet választva.

Kényeztesd a bőröd: miután már minden vegán csoki elfogyott, nyúlj a Walter Bunny után, és lepd meg a bőrödet is egy kis édességgel! Ugorj a zuhany alá, és kezdődhet is az édesen illatozó, csokoládés radírozás. Walter gyengéden gondoskodik a hámlasztásról, murumuru- és sheavajas puszijai pedig puhává, édessé és csokiillatúvá varázsolják a bőröd!

Függetlenül attól, hogy magadnak kedveskednél vagy valaki szívednek különlegesnek, simán vegán-baráttá (és nyuszibaráttá!) teheted a húsvétot! – Fedezd fel a teljes kollekciót.

Kellemes, kényeztető húsvéti ünnepeket kívánunk!

 

Ezek a cikkek is érdekelhetnek:

Istenien friss, szinte ennivaló kozmetikumok, melyek elcsábítanak és rabul ejtenek!

Meztelen igazság – zero waste a szépségiparban

Mutassuk meg kreativitásunkat! – 2020 az extrém sminkek éve

 

Tetszett? Oszd meg mással is!

Vélemény, hozzászólás?