Köröm inspirációk – Izgalmas nyári szettek (képekkel!)

Hurrá! Közeledik a nyár! A hideg, esős, fáradt hetek után készüljünk a jó időre. A hidegben lefoglalt nyári utazásainkon morfondírozva gondolkozzunk el, milyen szettel indulunk neki. Lássunk pár tippet, melyeket Malek Virág, a Blondy Körömszalon munkatársa oszt meg velünk.

Attól függően, hová is utazunk, megválogathatjuk a színeket, összeállításokat.

Elegánsabb helyre utaznál? Párizs? Róma? A piros, a finoman díszített egyszínűek, akár kombinálva mindig nyerők lehetnek. Korábban egy egész cikket is szenteltünk ezeknek a szetteknek, ide kattintva visszanézheted >>>

 

Tengerpart? A víz csillogása mellett miért ne ragyogjanak a körmeid is. Türkiz, pink, korall, narancs, sárga színeket ajánljuk. Elvarázsolsz majd minden szemet ezekkel!

 

Vitorlázás a Balatonon? Határ a csillagos ég, de azért egy kis horgonyt mindenbe bele lehet csempészni esztétikusan is…

 

A minden körmön más színkombináció az igazán merész, de annál nagyobb csoda. Megfelelő, pontos formával lenyűgöző viselet és nem kelt gagyi hatást.

 

A klasszikus francia is megfelelő és szép, persze csak ha jól van kidolgozva. Egy pontosan elkészített francia köröm mindent elsöprő tud lenni. De erről már írtunk korábban itt >>>

 

Ami mindig üt, az az igényesen elrendezett Swarovski-kövezés. Szebb a világon nincs, mint mikor a napfény játszadozik a kövek csiszolásán.

 

Évek óta tapasztaljuk, hogy a nyári időszakban rengetegen érzitek a vágyat a neon színek iránt is. Bátran kérjétek, mert mi körmösök is imádunk ezekkel a vidám színekkel dolgozni és dögös kezeket varázsolni nektek!

 

Bátrabbaknak fel lehet dobni a színeket pöttyökkel, beépíthető díszekkel, felületi virágokkal, vagy nonfiguratív motívumokkal.

 

A sellő és crome porokról se feledkezzünk meg, csodálatos hatások érhetők el általuk.

 

Legyen színes és vidám nyara mindenkinek!

 

(a képek a Blondy Körömszalon tulajdonát képezik)

 

Tetszett? Oszd meg mással is!

Vélemény, hozzászólás?