You are currently viewing Merész formák, pasztellszínek, melyek a divat fővárosaiba repítenek

Merész formák, pasztellszínek, melyek a divat fővárosaiba repítenek

Ki mondta, hogy ősszel és télen nem lehet napszemüveget viselni? Naná, hogy lehet! Ráadásul egy jól megválasztott napszemüveg a szettünket is feldobja.

Sőt, ha bevállalósak vagyunk, akkor ez a kiegészítő lehet extrém, bohókás, színes, figyelemfelkeltő. És ez esetben garantáltan ránk fog szegeződni minden figyelem!

Utazni mindenki szeret, de sajnos az elmúlt évben a koronavírus miatt erre kevés vagy elég korlátozott lehetőségünk volt. Maradt tehát az álmodozás, amit bizony semmilyen vírus nem vehet el tőlünk.

2021 őszén és telén a Millie Bobby Brown és a Vogue Eyewear kapszulakollekciója,

az #MBBDiaries ezúttal a divat fővárosaiba repít el minket.

A Vogue Eyewear a Stranger Things fiatal színésznőjével közösen megalkotta a Párizst és Milánót megidéző modelleket. Az egyedülálló szemüvegeket a divatos, üde és fiatalos hangulat jellemzi. A merész formákat pasztellárnyalatokkal ötvözték, többek között babakékkel, babarózsaszínnel és mentazölddel. A karakteres MBB x Vogue modellek a különleges szemüvegszárakkal így spontán és egyben megnyerő hatást keltenek.

 

Milánóban minden nap a divatról szól, ezért ez a fiatalos, színes keret gondoskodik róla, hogy naprakész legyél a trendekkel. A merész vonalvezetés, a széles téglalapforma és a középső hídkialakítás tökéletes párosítás a karakteres pasztellszínekkel és a sötét lencsékkel. A szárvégeken található finom MBB x Vogue logó exkluzív, divatos megjelenést biztosít. Merészebb kiegészítőként ideális választás a babarózsaszín, a babakék, a mentazöld vagy Millie kedvenc átlátszó lila árnyalata. Klasszikus stílus esetén tökéletes opció az elegáns fekete vagy a sötét havana árnyalat.

 

A párizsi csillogást megtestesítő szemüveg elegáns formájával tökéletes kiegészítő. A különleges modellel a színésznő a divat iránti egyedülálló felfogását fejezi ki, és szobrászati elemekre hagyatkozik, amelyeket kedvenc pasztellszíneivel és sötét árnyalatú lencséivel párosít. A szárvégeken megjelenik az ikonikus MBB X Vogue logó. A modellek elérhetőek babarózsaszínben és babakékben, mentazöldben és átlátszó lilában, valamint letisztult feketében és sötét havana árnyalatban is.

Ugye, hogy egy-egy ilyen szemüvegen keresztül teljesen más színben lehet látni a világot? Ezekben a különleges darabokban mindenki igazi kozmopolitának érezheti magát és a viselőit egy-egy pillanatra valóban olasz és francia földre repíti.

Dobjuk fel a szürke őszi-téli napokat és a hangulatunkat egy kis színnel!

A modellek az Optic World Exclusive hálózat optikáiban érhetőek el.

(A fotók a Luxottica tulajdonát képezik, felhasználásuk nem engedélyezett.)

 

Tetszett? Oszd meg mással is!

Vélemény, hozzászólás?