You are currently viewing Sportos, nőies, környezetbarát – ez jellemzi a FANNA új kollekcióját

Sportos, nőies, környezetbarát – ez jellemzi a FANNA új kollekcióját

Az első környezetbarát designer polewear márka, a FANNA új kollekcióját a vad vízi világ részletei ihlették. A Wild Waters kollekció darabjai a hullámok könnyed mozgását, az erőt és az egyensúlyt testesítik meg.

A 2018-ban alapított FANNA célja, hogy a darabok viselőit magabiztossá tegye, ösztönözve őket a szabad, komfortos mozgásra, így a FANNA Nőket is a folyamatos megújulás, kitartás és egészségtudatosság jellemzi. Ezekre az értékekre épít a Wild Waters kollekció, amelynek termékein visszaköszönnek az óceánt, a cápát, valamint a kagylókat idéző motívumok.

„A FANNA Nők számomra mind szuperhősök – gyönyörűek, nőiesek, és céltudatosak. Az ő erejük miatt építettünk a cápa motívumára, hiszen a vizek királya igazi túlélő és az egyensúlyt is fenntartja. A kollekció tervezésénél számomra nagyon fontos volt, hogy a formákkal hangsúlyozzam a női alak erejét és tökéletességét” – emelte ki Nagy Fanni, a FANNA márka alapítója és tervezője.

A Wild Waters kollekciót a határozott vonalvezetés, különleges csúcstalálkozások és a keresztezett, kontrasztos formák jellemzik. A széria rudas vonala két szettel, egy bodyval, és egy shorttal debütált. Emellett bemutatkozott a FANNA első fehérneművonala is, amely biopamut termékként egészséges, etikus, és minőségi alternatívát biztosít.

A FANNA a Wild Waters kollekciót egy online divatbemutatón mutatta be.

A széria egy része GOTS® minősítéssel rendelkező biopamut anyagokból készült, a korábban már jól bevált ECONYL® és OEKO-TEX® tanúsítvánnyal rendelkező anyagok mellett. Az ezekből alkotott polewear darabok fürdőruhaként is viselhetőek, és megtalálhatóak a www.fannapolewear.com -on.

(képek: FANNA)

 

Tetszett? Oszd meg mással is!

Vélemény, hozzászólás?