You are currently viewing Stílustippek a mindennapokra – Tűrjük be a felsőt!

Stílustippek a mindennapokra – Tűrjük be a felsőt!

A mai tippről volt már szó korábban, de egyszerűen nem tudom eleget hangsúlyozni. Az ügyfeleimnél is látom, hogy aki egy kicsit nagyobb méretű alsó testtel rendelkezik, mennyire nehezen szánja rá magát, hogy megmutassa azt.

Ami azért furcsa, mert más meg egész szép karriert csinált abból, hogy egyfolytában azt mutogatja.

Igen-igen, Kim Kardashian nem nagyon szokta takargatni, hogy mivel áldotta meg a sors. Nem mondom, hogy mindenki talpig cuppanós ruhában járjon mostantól, mint ő, de az a fránya betűrt póló nagyon sokat tud dobni a megjelenésünkön.

Jelen esetben csak egy ponton van elől betűrve a piros nadrágos modellen, de az így keletkezett A vonal szépen elvezeti a szemünket a csípőjéről. A bal oldalon a kardigán alja ugyan nagyon hasonló A vonalat képez, viszont alatta a hosszú felsőrész gyakorlatilag keresztben elvágja a hölgyet csípővonalon, ezzel egyúttal a testarányokat közel fele-fele részre bontja, pedig az 1/3-2/3 rész lenne az előnyösebb. Ráadásul ha nem lenne rajta a kardigán, ami szerencsére kicsit hosszabb, mint a póló, akkor pont a legszélesebb pontjára irányítaná a figyelmet.

Tessék betűrni a felsőrészt!!!!

Tóth Eszter
személyi stylist, szín- és stílustanácsadó

 

 

Tetszett? Oszd meg mással is!

Vélemény, hozzászólás?