You are currently viewing Színek, Illatok, Itália

Színek, Illatok, Itália

Olaszországban járva, minden apró pici kis utcában szembe jönnek velünk a kedves kis házak, a kávé isteni illata, s a színes rúzsok, s az olasz Nők végtelen életszeretete. Illatokat, mediterrán finomságokat hozunk most el nektek Itáliából, ahol minden napra jut a szépségek és finomságok kicsiny tárházából.

A HELAN Biokozmetikumok segítségével egy utazásra invitálunk benneteket, ahol életérzések és szépségpillanatok segítségével kalauzolunk titeket csodás tájakon és városokon át.

Az őszi napok narancsos, sárgás-zöldes színei közé szeretnénk elvinni benneteket, az olasz szépségtitkok repülő szőnyegén, hogy betekintést nyerjünk egy kicsit HELAN világába, kinek bioparfüm illatrészecskéi elhozzák nekünk Olaszország apró szépségeit, az olasz életérzést, hangulatot, ide Magyarországra is.

Apró pici köveken sétálva, Udine utcáin friss reggelek köszöntenek ránk, s a kávéillatú harangszó mellé a lassan ásítozó virágok mellé igazi üdítő érzetként hat az elsuhanó HELAN D’AMBRA NETTARE illata.

Ez az illat pontosan azt tükrözi, amennyire az olaszok szeretik a bőséget és a boldogságot. Melegsége, átölelő érzése igazi őszi „takaró”, minden apró részletében tükrözi azt a szeretetet és gondosságot, mellyel Genova-ban, a Helan Cosmesi di Laboratorio – családi kozmetikai cégben készült. A doboz virágai egy pillanatra könnyedén tavaszi hangulatba repítik az embert, míg az ámbra és a vanília elegye, megadják az olasz nők kortalan eleganciáját. A mediterrán fehér virágok, a tubarózsa pedig, puha őszi hangulatban keveredik a szantálfa illatával.

Ez az az illat, amely ha elsuhan az utcán, bizony még az elegáns króm részletekkel megáldott olasz férfiak is mosolyognak a visszapillantó tükörben, mert a HELAN D’AMBRA, a bőség rajongóinak illata, maga a Nő és az elegancia.

A városi napok színes, puha őszi hangulatából, még szeptemberben is oly jó kimenni egy kicsit az Észak-Olasz tengerpartra, és Grado-ban leülni a kellemes kék estéken, a fodros habok elé, és beleillatozni egy kicsit az Adria fuvallataiba. Ezeknek a szép színű kellemes estéknek megvan a maguk megnyugtató és relaxáló hangulata, melyhez mi a buja nyarat idéző illatot, a HELAN VANIGLIA KASHMIR-t választottuk.

Kecses üvegét, ha a kezünkbe fogjuk, aranyló barna színében megtaláljuk az ősz finom melegségét, s egy, a – nyárnak búcsút intő Aperollal csücsülve a parton, beleszippantva a bazsalikom, csillagánizs, szantálfa finom puhaságába, kijelenthetjük, hogy ez bizony egy igazán szenvedélyes nő illata. Ahogy egy kicsit magunkra fújunk belőle, újra kedvünk támad levenni a cipőnket, hogy mezítláb sétáljunk a nyarat idézve, az őszi tengerhabokban.

A gyönyörű Észak-Olasz dombvidék, a Collio piciny vonulata így szeptemberben kora reggelente, fűszeres frissességgel ébreszt minket. Az erdők, mezők íze, illata, a szőlőföldek teraszos nyugalma egy perc alatt feledteti velünk, hogy közelít a hidegebb hónapok időszaka.

Ez a térség a piciny családok kellemes vendéglátását adja, melyhez mindig jut egy csepp kis elegancia is. Olyan ez a régió, mint a HELAN TONKA PEPE ROSA, melynek érzelmesen lüktető piros üvegében minden földi íz, illat és energia találkozik. Ez a bioparfüm egy igazi megnyugtató, természetes, érzéki esszencia, pontosan olyan, mint ez a vidék.

Érzéki aromák utazása. Telis tele titkos kis szépségekkel és csodás alapanyagokkal, hogy a legjobbat adhassa azoknak, kik kezükbe veszik, értékelik.

A rózsabors reggeli ébresztő illata átöleli a vanília puhaságát, melyhez a tonkabab igazi különleges illategyveleget ad. Mint egy illatos, finom őszi reggeli a dombok tövében egy kisházban, ez az illat olyan átölelő, különleges és meghitt.

Átölelő, óriáshegyek zöldeskék rejtekén, a Dolomitok fenyvesei között, egy türkiz tó partján pedig a természet tiszta, átható illataira vágyunk. A nyári vidámságot egy kellemes Spritz-el idézzük, s miközben az Aperitivo hangulatban csak csücsülünk a hegyek ölelésében, hagyjuk, hogy a minket körülvevő erdők lüktetését érezhesse a lelkünk.

Fontos pillanatok azok, mikor hagyjuk, hogy a testünk és a természet egybefonódjon, és a rohanó hétköznapok mellett jóleső érzés az, mikor eljön az énidő.

A hegyek tiszta ózondús levegőjében, ez a harsány zöld parfümös üveg, igazi megújító, frissítő energiákat hordoz.  A HELAN MUSCHIO BIANCO a majoranna, limetta és szerecsendió elegáns illatvonulatai mellett, a fenyvesek megnyugtató érzetét adja át nekünk, diszkrét púderes puhasággal karöltve, fás pillanatokat hozva az őszi hegyi napsütésbe.

Varázslatos hangulata kellemes ölelést ad, mint egy meleg takaró, melyhez boldogan rendelünk még egy Spritz-et a parton, mert csak úgy jó ott lenni, abban a pillanatban. Amikor az avar már sárgul, a tó felszíne elegánsan nyugodt, s a felhők lassú égi tánca jelzi, hogy itt van az olasz ősz, bizony itt van újra…

Rómában viszont, az örök városban járva, felejthetetlen emlékek sora fűz minket a Trevi-kúthoz, ahol minden titkunkat és kívánságunkat kecses szobrok őrzik. A szökőkútban csobogó víz természetessége és ereje ősi titkokat rejt, mely mellett elhaladva sok emlék eszünkbe jut.

Róma maga az elegancia, a történelem és a stílus, ahol jólesik reggelente bolyongó sétákra indulni, a gyönyörű villák és házak között. Egy ilyen útra, egy örök illat kísért el minket, a HELAN VANIGLIA OOLONG sok titokkal teli, emlékezetes illata.

A klasszikus léptek mellé itt Rómában egy igazán ikonikus illat passzol, melyben ott rejlik az olasz életérzés finomsága és puhasága, ugyanakkor karakán elemekkel csábít el minket ez az illat egy, az Örök városban tett illatutazásra.

Az édesnarancs mediterrán hangulata mellé tealevelek reggeli ébresztő aromája társul, melyhez egy kis sáfrány, bors és kardamon hozza el a római reggel klasszikus pillanataiban a frissítő perceket.

A HELAN olasz bioparfümök tartósítószer, adalékanyag és szintetikus illatanyagmentesek,

a termékek állatkísérletek alkalmazása nélkül kerülnek forgalomba.

Magyarországon a www.okoabc.hu kínálatában és BioBoltokban találhatjuk meg őket.

Éld át a mediterrán szépségek minden titkát, vigyél az életedbe egy kis olasz életérzést!

 

Tetszett? Oszd meg mással is!

Vélemény, hozzászólás?