You are currently viewing Vendégtípusok a manikűrösnél – nyugi, te is magadra fogsz ismerni!

Vendégtípusok a manikűrösnél – nyugi, te is magadra fogsz ismerni!

Összegyűjtöttem nektek pár “Vendégtípust”, hogy közelebbről láthassátok, milyen sokfélék vagyunk. Összességében azt gondolom, hogy mosolyt csal az arcunkra, amikor ezt a cikket olvassuk.

De bizony van, hogy az ember bosszankodik egy sort… Biztosan te is belebotlottál már furcsa helyzetbe, érdekes szituba, amikor a körmösödhöz mentél.

A „Piros típusú” vendég

Minden évszakban gondolnunk kell, nekünk körmösöknek a „Piros típusú” vendégre is. Ő a ragyogás szerelmese. A piros sosem megy ki a divatból, az év minden napján jól mutat körmeiden.

A döntésképtelen

Nem tudja eldönteni, hogy milyen színt szeretne, a díszítést meg pláne. Hiába van előtte a színskála, fogalma sincs, melyiket válassza. A legrosszabb esetben felkerül a körömre a szín, már meg van köttetve és meggondolja magát. Ilyen természetesen nagyon ritkán fordul elő. A végére mindig megvan a tökéletes választás!

Mindig ugyanaz a szín…

Az előzőnek az ellentéte, aki nem bízza a véletlenre. Az egy biztos pont, egy jó döntés. Tuti nem nyúl mellé.

A nő, aki túlzásokba esik

Évente csak egyszer-kétszer csináltatja meg a körmeit, de ha már pénzt költ ilyesmire, akkor biztos, hogy minden körmére a kőtől a csillámig, mindent szeretne. Még a minőség sem fontos számára.

Nem számít, hogy beteg

Nem érdekli, hogy megfertőz-e másokat, vagy jelen esetben a szakembert, csak legyen kész a körme. De természetesen gyorsan, mert ő beteg. Orrát folyton fújná, de a körmei a lámpában kéne, hogy legyenek, persze közben csörög a telefon és még a körmös arcába is köhög, mert nincs szabad keze… De természetesen az sem jobb, hogy ha a tenyerébe köhög, és azután nyújtja oda a kezét… Sajnos ilyen is előfordult már.

Kell egy támasz!

Ő az, akinek mindig megtetszik az éppen aktuális körmünk. Ő is szívesen viselné őket és mindig olyat szeretne, mint amilyen a körmösnek van. Ez jó, mert azért készítjük mi magunknak az adott körmöt, mert trendi, aktuális és ízléses.

A folyton a telefonján csüngő

Már úgy lép be a szalonba, hogy telefonál. Körmözés közben is gondolkodás nélkül felveszi a telefonját. Ezzel sajnos ronthat a köröm minőségén. Az okostelefonján gátlástalanul csetel, miközben mi végeznénk a munkánkat. Néha észbe kap, elnézést kér, leteszi a mobilt, de valahogy újra a kezében köt ki.

A telefonálásra egy nagyon jó ötlet a fülhallgató! Így nem zavarod a körmöst a munkájában, és te is folytathatod hívásaid. Ha már annyira fontosak…

A variáló

Tudja mit akar, sőt túlságosan is tudja. Magabiztosan közli, hogy mit akar, de valamiért sosem felel meg neki úgy, ahogy azt a szakember csinálja, így mindig variál kicsit/nagyon.

 

Mit gondolsz? Magadra ismertél valamelyik típusban?

Varga Nóri
Nori Nails 

(kezdőkép: Unsplash)

Tetszett? Oszd meg mással is!

Vélemény, hozzászólás?