Virágom, virágom – megérkezett a tavasz a körmeinkre is!

Ti is cefetül várjátok már a tavaszt? Az én vendégeim már roppant mód vágynak egy kis vidámságra, így már februárban virágokat festettünk.

Ezt az időszakot elképesztően szeretem, hiszen van, aki még a téli, borongós időhöz kéri a körmeit, és van, aki már türelmetlenül várja a jó időt szent meggyőződéssel, hogyha a körmein tavasz van, akkor az időjárás is hamarosan efelé veszi az irányt!

Most egy kis különlegességgel készültem! Akvarell virágokat hoztam. Nagyon finom, lágy vonalvezetés. Annyira nőies és kifinomult. Ugye Te is szívesen viselnéd?

Ezeket a díszítéseket, szívesen tanítom is, hiszen egyszerű elsajátítani őket, csak rá kell érezni. Csodaszép minták készülnek ezzel a technikával!

A minimál style most előtérbe kerül. Mi kell hozzá? Válasz egy feltűnő árnyalatot, mellé egy szép pasztellt, amin visszahozzuk a erősebb színt, pár vonal… és kész is van.

Ugyanezt elkészítettem egy csodaszép zöld színnel, csempésztem bele egy kis aranyat és a domináns zöld színnel leveleket festettem. Nagy kedvencem lett!

Hamarosan még különlegesebb körömötletekkel érkezem!

Szeretettel,
Varga Nóri
Nori Nails 

(Minden fotó a szerző sajátja,  csak a vele kapcsolatos írások esetén , forrásmegjelöléssel használhatók fel.)

Tetszett? Oszd meg mással is!

Vélemény, hozzászólás?