Boxology – a doboz, amire minden nőnek szüksége van a nehéz napokon

Krámer Szilvia azért hozta létre hiánypótló vállalkozását, hogy megkönnyítse azokat a bizonyos nehéz napokat a nők számára.

Többször előfordult vele is, ahogy sokunkkal, hogy a menstruációja első napján jött rá, hogy elfelejtett bevásárolni tamponból és betétből. Mit csinál ilyenkor az ember? Lemegy a legközelebbi boltba és megveszi az első terméket, amit meglát.

Sajnos azonban a drogériákban sokszor túlárazott, mesterséges anyagokkal teli termékek vannak, amik nagyon nem tesznek jót az intim higiéniának.

Ennek érdekében hozta létre Szilvi a Boxology menstruációs dobozát, ami minden hónapban házhoz jön és pont annyi tampont és betétet tartalmaz amennyire szükséged lehet a menstruációd alatt.

A Boxology egy olyan menstruációs előfizetői doboz, amely elhozza neked minden hónapban azokat a termékeket, amikre a menstruációd alatt szükséged lehet, és még néhány extra meglepetést is.

Az igényeidnek megfelelően, személyre szabottan állítják össze minden dobozukat, így ki tudod választani a te periódusodhoz leginkább illő csomagot.

Olyan igényes, minőségi termékek érhetők el náluk, amik Magyarországon máshol még nem kaphatóak.

Az oldalon 3 alapcsomagból választhat a vásárló, illetve most már össze tudja állítani a saját dobozát is A-tól Z-ig.

Sokat gondolkoztak azon, hogy hogyan tudnák a dobozokat még izgalmasabbá tenni és akkor jött a meglepetés termékek ötlete:

Ki ne vágyna arra, hogy a nehéz napokon kapjon egy kis extra kényeztetést?

Szilviék tudják, hogy ezeken a napokon minden nő vágyik arra, hogy külön figyelmet, törődést kapjon. Igazán jól esik, amikor azt érezzük, hogy kapunk valami plusz odafigyelést. Ezért minden dobozban meglepetéseket rejtettek el, főleg olyan termékeket, amik segítenek átvészelni azokat a bizonyos nehéz napokat.

És a legjobb az egészben, hogy mindezt az ajtódig viszik, így neked ki sem kell mozdulnod otthonról.

A Boxology havi előfizetős doboza egyedülálló itthon, légy te, aki először kipróbálja!

 

(A képek a Boxology tulajdona, felhasználásuk nem engedélyezett.)

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.