Csak a Mentes Őszi Fesztivál

Az idei év sok mindent tanít számunkra. Az egyik az, hogy még jobban figyeljünk magunkra is. Ezért is ajánlunk mindenki számára egy olyan rendezvényt, amelynek középpontjában az egészséges étkezés és a környezetvédelem áll. A Csak a Mentes Őszi Fesztivál erről szól.

Máshogy, alapanyagokra még jobban odafigyelve nagyon sokaknak a mindent jelenti, az élhető hétköznapokat. Sokan küzdenek ételallergiával, vagy csak tudatosak abban, mit is visznek be a szervezetükbe. De ezeknek az ételeknek, fűszereknek a megtalálása, kipróbálása nem olyan könnyű feladat, komoly idő- és energiabefektetést igényel – akár magunknak, akár édesanyaként is.

A Csak a Mentes fesztivál immáron 8. alkalommal kerül megrendezésre és mostanra talán még többen érdeklődnek az egészségtudatos élet iránt, valahogy a világ is beérte ezt a kezdeményezést.

Magyarországon egyedülálló módon a Csak a Mentes szervezői fogják össze a mentes termékeket gyártó-forgalmazó cégeket, de nemcsak gasztrofesztivál ez, hiszen natúrkozmetikumokkal, az öko háztartás kellékeivel és akár a víztisztítás témájával és zero waste újdonságokkal is találkozhatnak a látogatók. Felelősség, igényesség, szakértelem – ezek a legfőbb ismérvei a Csak a Mentes Fesztiválnak. És sok-sok öröm, barátság, aha-élmény, hogy a legszigorúbb diétába, ételérzékenységbe is beilleszthető egy finomság.

Az élelmiszerek, termékek szigorú ellenőrzésen mennek keresztül, hisz pontosan tudjuk, ezen a piacon sem mind arany, ami fénylik. A vendégek mindent megkóstolhatnak, kipróbálhatnak, megnézhetnek. Az országban egyedülálló, ami a fesztiválon zajlik, hisz glutén-, cukor-, laktózmentes, paleo, vegán élelmiszerek legnagyobb választéka itt található. Olyan ez a fesztivál, mint egy óriási egészséges bevásárlókosár, sok-sok ételallergiával élő számára is.

Természetes idén minden biztonsági intézkedést betartanak a szervezők, folyamatos fertőtlenítés, takarítás és lázmérés is lesz majd, hisz azért sok száz és ezer ember fordul meg ilyenkor egy hétvége alatt. Idén a műsorok, a főzőbemutatók elmaradnak, de lesz látnivaló bőven, sőt! A Bok csarnok minden egyes szegletét kihasználnak majd a cégek, sok-sok magyar vállalkozással és néhány külföldivel is találkozhatnak a látogatók.

Mentes lángos és fánk, gluténmentes hamburgerek, és mentes kürtőskalács is lesz a kínálatban.

Minden, mi szem-szájnak ingere, mentesen, egészségesen és finoman!

Megkóstolhatod, informálódhatsz, meg(v)eheted – mentesen.

A legfontosabb információk, a Fesztivál 2020. szeptember 26-án és 27-én kerül megrendezésre a BOK  csarnokban, 10:00-től 17:00 óráig.

A rendezvény háziasszonya Vágó Piros lesz.

A belépőjegyek ára elővételben 990 Ft, helyszínen 1300 Ft. 14 év alatt ingyenes a látogatás.

További információk ezen linken érhetőek el.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük