You are currently viewing Miért nem voltak sikeresek az eddigi diétáid?

Miért nem voltak sikeresek az eddigi diétáid?

Egy évvel ezelőtt éppúgy megfogadtad, hogy nyárra formádba hozod magad és megszabadulsz a plusz kilóktól, most mégis csalódottan tekintesz végig magadon a tükörben. „Már megint nem sikerült. Hol rontottam el?

Talán úgy érzed, te tényleg mindent megtettél. Nagyon lelkes voltál, időt, energiát és persze rengeteg pénzt áldoztál azokra a „csoda” módszerekre, amikről egy ismerősöd bizton állította, hogy neki bevált. Most mégis ugyanott vagy, ahonnan elindultál egy évvel ezelőtt. Mi lehet a baj?

Erre a kérdésre kerestünk és kaptunk választ Ágics Vikitől, az EatSlimPro Lifestyle megalapítójától és vezető mentorától.

Nem vagyunk egyformák! Vagy mégis?

Először is, nagyon fontos tudnod, hogy alapvetően nem egyformán működünk, ugyanakkor testünknek közel ugyanazokra a dolgokra van szüksége az egészséges működéshez. A megfelelő diéta kiválasztásakor érdemes figyelembe venned, hogy jelenleg honnan indulsz.

Nem, nem csupán a genetikára gondolok, amire olyan szívesen fogunk mindent, amin nehéz változtatni. Hanem az elmúlt éveidre és a jelenre:

  • Sportoltál korábban? Na, és mostanában sportolsz?
  • Ha igen, mit, mennyit és milyen gyakran?
  • Hogyan étkezel?
  • Mennyi folyadékot iszol?
  • Ülő munkát végzel, vagy egész nap rohansz?
  • Rendszeresen, elegendő mennyiséget és minőségi táplálékot viszel be a szervezetedbe?
  • A vitaminokkal és ásványi anyagokkal, hogy állsz?
  • Hogyan alszol? Sokat, keveset, mélyen, vagy gyakran felébredsz éjjel?
  • Van-e bármilyen alapbetegséged (IR, pajzsmirigy probléma, emésztési gondok), amik a fogyásod útjába állhatnak?

Láthatod, mennyi tényezőtől függ a tested jelenlegi állapota. Viszont a fenti felsorolás arra is jó, hogy lásd valójában mire van szüksége a szervezetednek ahhoz, hogy egészségesen, fitten és érted dolgozzon nap mint nap.

Miért nem hoztak tartós eredményt az eddigi próbálkozásaid?

Mielőtt a mostani lelkes elhatározásodból táplálkozva belevágnál egy újabb gyors-diétába, kérlek állj meg egy pillanatra és gondold át, vajon eddig miért nem sikerült? Mi volt a gond? Min érdemes változtatnod?

Szeretnénk segíteni neked ebben, így egy ingyenes ebook-ba gyűjtöttük össze azt a 10+1 dolgot, ami a sikeres fogyókúra útjában állhat. Az ebook végére érve te is pontosan láthatod majd, hogy hol rontottad el eddig és mik azok a dolgok, amin érdemes változtatnod, hogy idén nyárra végre tényleg sikerüljön elérni a vágyott alakot!

Villámdiéták helyett ÉLETMÓDVÁLTÁS

Az elmúlt években több száz hozzád hasonló nőnek és férfinek segített Viki és mentor csapata elérni a vágyott alakot egy olyan módszer segítségével, mely egyszerűen beépíthető a rohanó hétköznapokba. (Többek között nekem is – Tomkó Bori, a Carrie Magazin főszerkesztője- 3 hónap alatt 11 kilótól szabadultam meg.)

Így éhezés és koplalás nélkül, könnyen és gyorsan tudták elérni a célsúlyukat, amit a mai napig gyönyörűen tartanak, elkerülve a jojó effektust. Mi a titkuk?

A legtöbbünknek egy stabil rendszerre, szabályokra, egyértelmű instrukciókra és egy támogató személyre van szükségünk ahhoz, hogy valós és hosszú távra szóló eredményeket tudjunk elérni. Az EatSlimPro Lifestyle módszere éppen ezekben nyújt megbízható segítséget.

Ha szeretnél többet megtudni erről a programról, akkor érdemes időpontot foglalnod egy 20 perces ingyenes telefonos konzultációra az egyik EatSlimPro Lifestyle mentorral, aki minden részletbe beavat!

A Carrie Magazin olvasói részére pedig 2021. május 31-ig 10%-os kedvezmény vehető igénybe,

melyet a CARRIE2021 kóddal itt tudsz érvényesíteni>>>

 

Tetszett? Oszd meg mással is!

Vélemény, hozzászólás?