Táplálkozás és szépség. Tökéletes egyensúlyban – nőknek

Nőként számtalan szerepben kell nap, mint nap helytállnunk. Ehhez elengedhetetlen egészségünk, szépségünk és ezzel jó közérzetünk fenntartása, ami pedig a kiegyensúlyozott táplálkozással kezdődik.

Az AVON ebben szeretne segítséget nyújtani a nők számára legújabb termékportfóliójával, amely válasz a modern kor kihívásaira. Az év innovációja, a Liiv étrendkiegészítő család ugyanis egyszerű, komplex megoldásokat nyújt a hölgyeknek és megadja szervezetüknek mindazt, amire annak szüksége van, hogy helytálljanak a rohanó hétköznapokban.

Életkortól függetlenül az étrendünk, életmódunk újraértékelése pozitívan befolyásolhatja egészségünket és közérzetünket. Ez pedig meglátszik külsőnkön is, hiszen a jó közérzet és a jó megjelenés kéz a kézben járnak. Az étel, amit elfogyasztunk, a tápanyagok, amiket a szervezetünkbe juttatunk, mind közvetlen hatással vannak ránk. Tehát a megfelelő táplálkozás a jó egészség alapja, a jó egészség pedig a szépség forrása.

A Liiv magyarországi nagykövete Kozák Danuta, ötszörös olimpiai-, tizennégyszeres világ- és tizenhatszoros Európa-bajnok kajakozó is tisztában van ezzel: „Sportolóként, anyaként és feleségként pontosan tudom, hogy mennyire fontos a kiegyensúlyozott életmód, amelyhez hozzátartozik a helyes táplálkozás, a testmozgás, illetve a lelki egészség és a megfelelő pihenés. Ahhoz, hogy nap, mint nap legjobb formánkat és teljesítményünket tudjuk hozni, mindhárom tényező elengedhetetlen, éppen ezért én is gondosan ügyelek arra, hogy mindezt megadjam magam és családom számára.”

A megfelelő tápanyagok bevitele a hétköznapi rohanásban sokszor mégis nagy kihívást jelenthet, pedig a vitaminok és ásványi anyagok alapvető szerepet töltenek be a szervezet optimális működésének fenntartásában. Az AVON szakemberei ezért alkották meg a Liiv termékcsaládot, melynek segítségével könnyedén és változatos formában juttathatjuk szervezetünkbe a szükséges vitaminokat és ásványi anyagokat, hogy igazán boldog, kiegyensúlyozott és egészséges életet élhessünk.

Ismerjük meg a Liiv termékcsalád tagjait:

Avon Liiv Étkezéshelyettesítő shake

A mindennapi rohanásban gyakran elhanyagoljuk magunkat, szaladunk egyik helyről a másikra, próbáljuk utolérni magunkat a teendőinkkel, így sokszor nem jut időnk az egészséges táplálkozásra. Az új Liiv termékcsaládnak köszönhetően akár már napi egy étkezéshelyettesítő shake-kel egyszerűen és gyorsan elégíthetjük ki napi vitaminigényünk jelentős részét. A praktikus kiszerelésben kapható shake-kel 1 vagy 2 étkezést is helyettesíthetünk, miközben finom és kényelmes módon biztosíthatjuk a szervezetünk által igényelt tápanyagok egyensúlyban maradását és szabályozhatjuk kalóriabevitelünket. Egy adag shake biztosítja a nők számára lényeges vitaminok és ásványi anyagok ajánlott napi mennyiségének felét, ezzel segítve az összes tápanyag bevitelét, amire egy étkezés során csak szükségünk lehet. Ráadásul magas a fehérje- és rosttartalma, így hosszabb ideig jobban érezhetjük magunkat és kisebb a valószínűsége, hogy délelőtt nassolásra csábulnánk, ezzel támogatva egészséges életmódunkat, esetleges fogyásunkat vagy ideális súlyunk megőrzését.

A nélkülözhetetlen zsírsavak és mikrotápelemek mellett, minden adag magas minőségű fehérjét, 25 féle vitamint és ásványi anyagot, beleértve A-, D-, B1-, B6-, B12-vitamint, folsavat, vasat, magnéziumot, kalciumot, valamint szerves baobabgyümölcsöt tartalmaz, amely segíti szervezetünk regenerálódását, immunrendszerünk működését. A baobab szárított gyümölcshúsa kevés zsírt és nagyon sok rostot tartalmaz, így a beleket támogató, erőteljes prebiotikumként is szolgál.

 Avon Liiv Rest and relax étrendkiegészítő

Az alvás ugyanolyan fontos a fizikai és szellemi jóllétünkhöz, mint a vitaminban gazdag étkezés és a rendszeres testmozgás. Az  egészség és az alvás elválaszthatatlanul összekapcsolódik, ugyanis a rossz alvás növelheti az egészségügyi problémák kockázatát, a rossz egészségi állapot pedig megnehezítheti az alvást. A folyamatos alvászavar olyan fizikai problémákhoz vezethet, mint a legyengült immunrendszer, valamint az energiaszintünkre hatva támogathatja a súlygyarapodást, hiszen az észlelt energiahiány megnehezítheti a fizikai aktivitást, ami rossz étkezési szokásokhoz vezethet. Az alváshiány továbbá csökkentheti a koncentrálóképességet, hangulatingadozást és ingerlékenységet eredményezhet, amellyel befolyásolja a kapcsolatainkat, mi több szorongáshoz, depresszióhoz vezethet.

A Rest & Relax étrendkiegészítő gyógynövényekkel, B6 vitaminnal és magnéziummal hozzájárul a stressz feloldásához, fáradtságunk és kimerültségünk csökkentéséhez és az egészséges alvás elősegítéséhez. Golgotavirággal, citrombalzsammal és borsmentával segíti az esti relaxációt és a pihentető alvást, míg macskagyökér kivonattal támogatja a mentális jóllétünket.

Avon Liiv Szépítő kollagénes italpor

Mindannyiunk nagy álma fiatalságunk és szépségünk megőrzése. Ha jól érezzük magunkat a bőrünkben, az szervezetünk és lelkünk számára is pozitív hatással bír. Bőrünk simaságáért és ragyogásáért javarészt a kollagén felelős, amely szilárd tartószerkezetet, puhaságot és rugalmasságot biztosít. Ahogy telnek az évek, a kollagéntermelésünk csökkenni kezd, 20 éves korunktól körülbelül 1-1,5 százalékot évente, ez az egyik oka, hogy az idő múlásával bőrünk szárazabbá válik és szarkalábak, ráncok alakulnak ki az arcunkon.

Az Avon vezető szakértői kiváló minőségű hozzávalók segítségével olyan kollagénes étrendkiegészítőt fejlesztettek ki, amely az egészséges életmódot a bőrápolási rutin részeként teszi teljessé. A Liiv Szépítő kollagénes italpor minden egyes tasakja megfelelő arányban tartalmaz kollagénpeptideket, így elég, ha naponta egyszer belekeverjük kedvenc italunkba bőrünk rugalmasságának megőrzése érdekében. Kipróbálhatjuk vízzel, smoothie-val, gyümölcslével, de akár a Liiv Étkezéshelyettesítő shake-ünkbe is keverhetjük, ha extra egészségbombára vágyunk.

Tetszett? Oszd meg mással is!

Vélemény, hozzászólás?