You are currently viewing Újabb magyar büszkeség a láthatáron!

Újabb magyar büszkeség a láthatáron!

A Fizz Watert a latin- amerikai országok kedvelt frissítője, az “aguas frescas” ihlette; amely hideg gyümölcsös vizet jelent.

Kiváló, hazánkban is elérhető alapanyagokból válogatva alkották meg a frissítőket: eper, bazsalikom, levendula, bodza, alma és körte adja a Fizz Water vizek ízét és aromáját. A vizek 100% természetes összetevőket tartalmaznak egy leheletnyi szén- dioxid hozzáadásával és minimális cukortartalommal. Mindenki egészségére a Chernel-kertből.

“Az ízpárokat gondosan válogattuk és olyan kombinációkat választottunk, ahol minden egyes domináns íz mellé párosul egy frissítő lecsengés. Így kapta a piros eper párjául a friss bazsalikomot, a bodza az illatos levendulát, az uborka a fűszeres gyömbért, az alma pedig a zamatos körtét.” – meséli nekünk Dorogi Éva, az ArtWater ügyvezetője.

100% természetesség 11 kalóriával

A Fizz Water kiárólag természetes alapanyagokból készült. Nem tartalmaz káros anyagokat és újrahasznosítható műanyag PET palackban kapható! 2021. április 1-től a termékcsalád országszerte elérhető a dm-drogerie Markt üzleteiben!

 

Tetszett? Oszd meg mással is!

Vélemény, hozzászólás?