Újra Csak a Mentes Kupon Napok, a tudatos vásárlók ünnepe

Még soha nem voltak ekkora kedvezmények a CSAM Kupon Napokon!

2021. március 4-7. között újra élvezhetjük a Csak a Mentes Kupon Napok kínálta lehetőségeket immáron 3. éve egyre nagyobb népszerűséggel

„Még soha nem voltak ekkora kedvezmények a CSAM Kupon Napokon. Országszerte több mint 30 cég csatlakozott idén is a kezdeményezésünkhöz 10-50% kedvezménnyel” – mondta Herczeg TG Andrea, a Csak a Mentes tulajdonosa.

A legjobb hazai glutén-, cukor-, laktózmentes, vegán termékek, vendéglátóhelyek, valamint natúr és biokozmetikumok, tisztítószerek és zero waste termékek várják a nagyérdeműt.

Budapest – 2021. március 4-7. között
ismét élhetünk a Csak a Mentes Kupon Napok adta lehetőségekkel.

Az idei első Tudatos Vásárlók Ünnepén mindent megtalálhatunk, amire a mentesen élőknek szüksége lehet.

A speciális diétát folytatók tökéletesen tudják, mennyire megterheli a pénztárcánkat a mentes étkezés, ezért érdemes minden lehetőséget megragadni, hogy könnyítsünk a családi büdzsén. A Csak a Mentes Kupon Napok már évek óta ebben segít a mentesen élők közösségének.

A Csak a Mentes Kupon Napok abban különbözik más kuponos akcióktól, hogy itt kizárólag glutén-, cukor-, laktózmentes, vegán termékekkel, ilyen árukat kínáló vendéglátóhelyekkel, valamint natúr és biokozmetikumokat, -tisztítószereket és zero waste termékeket gyártókkal, forgalmazókkal találkozhatunk, sőt féláron juthatunk hozzá nyersvegán főzőtanfolyamhoz is.

„A dátum nem véletlen, hiszen a Csak a Mentes Kupon Napokhoz minden évben a nőnaphoz kapcsolódik, mert ezzel is kedveskedni szeretnénk a tudatos nőknek és családjaiknak” – folytatta Herczeg TG Andrea.

A járványhelyzet miatt a CSAM Kupon Napokon résztvevő vendéglátóhelyeken természetesen csak elvitelre lehet igénybe venni a kedvezményeket, illetve a gyártóknál, forgalmazóknál is a webshopokon keresztül tudunk vásárolni.

Az eseményhez regisztrációt követően csatlakozhatunk, majd e-mailben kapjuk meg a kuponokat és a webshopos vásárláshoz szükséges kuponkódokat. Ezeket 4 napig, a CSAM Kupon Napok ideje alatt lehet felhasználni. 

A CSAM Kupon Napok nem titkolt célja, hogy felhívja a figyelmet az ételérzékenységgel élők nehézségeire, és további támogatókat szerezzen ennek a nemes ügynek.

Az akciók az áprilisi Csak a Mentes Húsvéti Szabadtéri Vásáron folytatódnak a Római Parton.

 

További információk és az esemény hivatalos oldala:

https://csakamentes.hu/csak-a-mentes-kupon-napok-2021/

FB esemény

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.