You are currently viewing InTimi, a belevaló szomszédlány meghódítja az internetet

InTimi, a belevaló szomszédlány meghódítja az internetet

InTimi 2019. december végén robban be a közösségi médiába, az ország egyik első „Cartoon-celebjeként”, aki humoros formában, a mindennapi problémáiról mesélve hívja fel követői figyelmét, a nőket leggyakrabban érintő problémákra.

Legyen szó szépségről, hízásról, fogyásról, bőrproblémákról vagy éppen nőket érintő betegségekről, vagy éppen a pasikról…
Naponta jelentkezik közösségi oldalán ilyen és ehhez hasonló bejegyzésekkel:

„Nincsenek nagy álmaim: szeretnék családot, nagy házat, egy autót, egy menő munkahelyet, sok pénz és még várom a nagy Ő-t.
Azt hiszem egyszer már voltam szerelmes, de lehet, hogy nem is, mert sem pillangókat nem éreztem a keblemben, sem pedig fájdalmat, amikor lepattant Gábor, az ex-lovagom.
Egyszer valaki azt mondta, hogy onnan tudom, hogy szerelmes vagyok, hogy nem tudom elképzelni az életet a szerelmem nélkül. Olyan eget meghasító érzés, amikor egy lakatlan szigetre csak őt vinném, senki mást, még Facebook sem kéne.

Igazából még soha nem voltam lakatlan szigeten. Még lakott szigeten sem.

Most épp nem is lenne jó, mert kicsit megereszkedtem lent. Ja, igen. Ezt sosem fogom megérteni. A nők, amikor fogynak, akkor először elveszítik az arcformájukat, aztán jön a ’viszlát mellek’, és miután mazsolára fogytak, utána kezdődik a déli félteke apadása. Hát nekem ezt sosincs türelmem kivárni, így mindig melltartó kálváriám van.

Most is épp vásárolni megyek.

Tiszta kész vagyok, na mindegy. Ha gondoljátok, akkor néha nézzetek be hozzám öt percre, én itt leszek! „

InTimit az Intima.hu női egészségportál hívta életre 2019 év végén. Ő az a lány, aki akár mi is lehetünk vagy a barátnőnk vagy a szomszédlány. Olyan problémákkal küzd ez a 30-on túli cserfes csaj, amivel a legtöbben szembesülnek sajnos.

Intelligens, jó humorú, túl egy szakításon és éppen várja, hogy bekövetkezik az ő életébe is a csoda.

De hogy addig miken kell végigmennie, azt együtt követhetjük nap, mint nap a közösségi oldalán.

 

Tetszett? Oszd meg mással is!

Vélemény, hozzászólás?