You are currently viewing 10+1 idézet a Szerelmünk lapjai című filmből: ezeket te is imádni fogod!

10+1 idézet a Szerelmünk lapjai című filmből: ezeket te is imádni fogod!

Ki az, aki nem olvad el a Szerelmünk lapjai filmben Ryan Gosling alakításától?! A filmbeli Noah személye minden idők legszenvedélyesebb szerelmét idézi.

Szerintem minden lány ilyen perzselő és szenvedélyes szerelemről álmodozik.

A filmet százszor megnézve is áhítozva pislogunk egyes jeleneteknél, a szavak visszhangoznak bennünk és sokáig velünk maradnak.

Íme, a 10 legszenvedélyesebb idézet a filmből, amely bizonyítja, ez igazi szerelem:

 

1.

„Nem vagyok különleges. Egy hétköznapi ember, hétköznapi gondolatokkal. Egyszerű életet éltem. Nem állítottak nekem szobrot, a nevem hamarosan a feledés homályába vész, de egy tekintetben sokkal szerencsésebbnek mondhatom magam, mint bárki más. Egész szívemmel és lelkemmel szeretek valakit és ez nekem bőven elég.”

 

2.

„Nem ismersz. De én ismerem magam. Ha valami megtetszik, muszáj imádnom. Szinte megőrülök érte.”

 

3.

„Lehetek vicces, ha akarod. Vagy komoly, okos, babonás, bátor vagy táncoslábú… Olyan, amilyet akarsz. Csak mondd ki, és teljesül a kívánságod.”

 

4.

„Nem sok mindenben értettek egyet. Tulajdonképpen semmiben. Állandóan veszekedtek. Minden nap sértegették egymást. De a nézeteltéréseik dacára egy dolog közös volt bennük: imádták egymást.”

 

5.

„A nyári kalandok többféle okból érnek véget, de mindent összevetve egy dolog közös bennük: hullócsillagok. Fenséges, megismételhetetlen pillanatok, az örökkévalóság felvillanása, mely egy perc alatt elillan.”

 

6.

„Mindig ezt csináltuk. Veszekszünk. Te néha arrogáns gazembernek nevezel, én meg téged néha hisztis csajnak. Mert az vagy, az idő legnagyobb részében. Én nem félek attól, hogy megsértelek, mert két másodperc alatt túlteszed magad rajta, és ismét hisztizel.”

 

7.

„Nem lesz könnyű, iszonyú nehéz lesz. Minden nap meg kell küzdenünk, de én erre vágyom, mert akarlak téged mindenestül, örökre, együtt. Minden nap.”

 

8.

„Ne gondolj arra, mit akarnak mások. Hogy mit akarok én, hogy mit akar az a pasas, vagy a szüleid. Te mit akarsz?!”

 

9.

„Az igazi szerelem felemel, és mindig többre sarkall. Lángra lobbantja szívünket és békét teremt az elménkben. Te ezt tetted velem és remélem, én is ezt tettem veled.”

 

10.

„Már nem vagyok szomorú, mert tudom, hogy ez igazi szerelem volt. És ha egyszer, a távoli jövőben találkozunk az új életünkben, boldogan fogok rád mosolyogni. És majd eszembe jut, hogyan hevertünk a fák alatt, miközben megtanultunk szeretni.”

 

És a legszebb, ráadásként:

„Semmi nem múlik el. Minden megmarad… Bár a test lomha, fáradt, elnyűtt, régi tüzek parazsa még mindig benne ég, és újra lángra kél.”

Nos, nektek melyik a legkedvesebb?

Somogyi Eszter

 

Tetszett? Oszd meg mással is!

Vélemény, hozzászólás?