You are currently viewing 5 érzés, amit sosem szabadna érezned, ha jó a kapcsolatod

5 érzés, amit sosem szabadna érezned, ha jó a kapcsolatod

  • Olvasási idő:olvasási idő: 3 perc
  • Bejegyzés kategória:#egyésmás
  • Ezen hozzászólások közzététele: 0 hozzászólás

Egy kedves olvasónk szedte pontokba, mik azok az érzések, amik elkerülnek minket egy igazi, nekünk való társ mellett. Egyetértünk vele? Lássuk csak:

Bizonytalan vagy magadban

A párjában néha mindenki egy kicsit elbizonytalanodik, ez normális. Egy-egy vita miatt, vagy akár egy hosszú fáradt hét következtében, esetleg félreértésből adódóan. Nem látunk egymás fejébe.

De ha saját magadban bizonytalanodsz el, arról nem csak te tehetsz. Egy jó kapcsolatban ilyen nem szabadna megtörténjen, hogy megkérdőjelezd saját magad, elég jó vagy-e, mert legyen akármilyen rossz egy nap, nem feledkezhettek meg arról, hogy erősítsétek egymást, sem te, sem a párod. Aki miatt ha elbizonytalanodsz saját magadban, komoly hibát vétett.

Unatkozol

Ez a leggyötrőbb érzés, amire csak és kizárólag a partnerünkkel együtt találhatunk megoldást. Ha ez az érzés hosszabb ideig tart, nem csak tönkre mehet minden, de butaságokra is késztetheti az embert. A leleményesség, és az izgalom minden kapcsolat alappillére, nem szabad elhanyagolni.

Féltékeny vagy

A féltékenység egy természetes érzés, viszont, ha megkeseríti a mindennapokat, és állandó konfliktust szül, el kell gondolkoznod azon, hogy jó helyen vagy e. Nem számít, ki a hibás érte, a probléma adott, és a megoldására mielőbb törekedni kell, legyen az akár egy lépés egy teljesen más irányba.

Hiányzik valami

Nem kaphatjuk meg mindig, amit szeretnénk, nem lehet minden nap tökéletes, nem lehet a párunk fáradhatatlan, mindig jókedvű, és állandóan gondoskodó. De ha magából a kapcsolatból hiányzik az érzékiség, a romantika, a törődés, vagy a biztonságérzet, akkor garantáltan nem találtad meg, amit kerestél, még ha reménykedsz is, hogy változni fog a helyzet.

Sértettség

Egy nő meg tud bocsátani, de felejteni képtelen. Ha a kapcsolat egy ponton eltört, számolni kell azzal, hogy ez nem csak egyszer fog fájdalmat okozni, hanem folyamatosan a későbbiekben is.

Vannak kisebb sérelmek, amiken felül tud kerekedni az ember, de néha egyszerűen hiába is akarja, benne marad, ha szóvá teszi, ha nem. Ha valaki egyszer úgy megbántott, hogy menni akartál, talán menned kellett volna.

Fuderer Dalma

 

Tetszett? Oszd meg mással is!

Vélemény, hozzászólás?