A csábítás éjszakája – Borzoljuk fel a kedélyeket idén Valentin napon!

Mindenki tudja, hogy a Valentin nap a barátság és a szerelem ünnepe, azonban hajlamosak vagyunk elfelejteni, hogy a kedves ajándékokon és a rózsaszín cukiskodáson túl, a Valentin nap a lángoló szenvedélyről és erotikáról is szól.

Valószínűleg ez is közre játszik abban, hogy a hosszú évek óta komoly kapcsolatban élők helyett, inkább a friss szerelmesek szeretik megünnepelni ezt a napot. Fontos azonban, hogy hosszútávú kapcsolatunkban is fenntartsuk a szenvedély lángját és az abban rejlő játékosságot, ezért az AVON szakemberei összegyűjtötték nekünk, milyen eszközökkel csábíthatjuk el könnyedén szerelmünket az erotika éjszakáján.

Most túl fáradt vagyok! Nagyon fáj a fejem! Halasszuk inkább holnapra… Mondatok, amelyeket minden hosszútávú kapcsolatban élő jól ismer. Természetes, hogy a szürke, dolgos hétköznapokon elhangzanak ezek a kifogások, azonban az év legszexibb napján nagyon szomorú lenne ilyen visszautasítást kapnunk szerelmünktől.

A következő tippek segítségével könnyen elcsábíthatjuk párunkat a szerelem ünnepén, de akár az év többi napján is bevethetjük őket, hogy egy kis plusz izgalmat és játékosságot csempésszünk kapcsolatunkba.

Vágyfokozó vacsora – Egy gyertyafényes vacsora romantikus hatását nem sokan vitatják, azonban, ha biztosra akarunk menni, érdemes az ételek kiválasztásánál is figyelem előtt tartanunk céljainkat. Az osztriga vágyfokozó hatásáról sokat hallani, de a gránátalma, a gyömbér, a friss bazsalikom, a sáfrány és a ginzeng is hozzájárulhat az este sikeréhez.

Erotikus zene és tánc – Minden nőt és férfit levesz a lábáról egy szívdöglesztő zene és egy túlfűtött tánc. Lejtsünk együtt vagy kedveskedjünk magánprodukcióval párunknak, a hatás nem marad el.

Egy szexi ruhácska – Ezt a módszert talán nem is kell kifejteni. Minden férfi tűzbe jön egy csinos ruha láttán.

Huncut játék – A társasozás alapvetően nem sok mindenkit hoz lázba, azonban egy kis pikáns csavarral minden megváltozik. Vegyük elő kedvenc páros társasunkat és alkossunk hozzá néhány új szabályt, amelyekkel feltüzelhetjük a játék menetét. Ha nem szeretünk társasozni, de megvan a kellő nyitottságunk, egy kis szerepjáték is meghozhatja a kívánt eredményt.

Egy csábító illat – Nem gondolnánk, de az illatok nagyon fontos szerepet játszanak a vonzalom kialakulásában és a vágykeltésben. Az AVON kutatásából kiderül, hogy világszerte 5-ből 4 nő (78%) szerint a partnere illatválasztása vonzóbbá teheti őt, a nők 69%-a pedig elismeri, hogy egy rossz illat tompíthatja a romantikus szikrát. Nagyon fontos tehát, hogy csábítás előtt gondoskodjunk a megfelelő illatról, szabaduljunk meg az esetleges kellemetlen szagoktól és olyan parfümöt válasszunk, amely biztosan felkelti partnerünk érdeklődését.

Utóbbihoz kiváló választás lehet az AVON legújabb Attraction Game illatpárosa, hiszen idegrendszeri vizsgálatokra alapozva fejlesztették ki a nőknek és a férfiaknak készített illatot is, így garantálva, hogy biztosan felkeltsék a másik iránti vágyakozást. A tudományosan kifejlesztett illatanyagok bizonyítottan stimulálják érzékeinket és beindítják fantáziánkat, közös, hipnotikus összhanggal rendelkeznek, és olyan összetevőket tartalmaznak, amelyek lángra lobbantják két ember közt a szenvedély tüzét.

A jól ismert Avon Attraction Original jellegzetes, gazdag és meleg fás jegyei mellett, az Attraction Game For Him és az Attraction Game For Her nyitóillatában egyaránt megjelenik a friss körte és a fűszeres bors, amelyek egy addiktív étcsokoládés jegyben olvadnak össze. Az Attraction Game For Him a friss és meleg feszültséget tárja fel, egy ismerős férfias struktúrát kínálva modern, érzéki megközelítéssel.

Az Attraction Game For Her pezsgő, friss gyümölcsösségét virágos kifinomultsággal ellensúlyozza, így alkotva egy igazán nőies és önbizalomkeltő illatot.

Mindkét parfüm hosszantartó nyomot hagy a titokzatosság és a vonzerő nyomában, így invitálva játékos csábításra viselőit és biztosítva óráról órára a tagadhatatlan vonzerőt kettőjük között.

Ne teljen el az idei Valentin nap romantika nélkül!

Vessük be az AVON trükkjeit, csábítsuk el játszva szerelmünket, és ne feledjük, a tüzet nem csak a szerelmesek napján kell táplálnunk, csempésszünk pajkosságot a szürke hétköznapokba is, hogy kapcsolatunk hosszú éveken át izgalmas maradhasson.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.