Ajándékozz élményt családtagjaidnak, barátaidnak! Ez biztosan nem megy tönkre és nem romlik meg!

  • Olvasási idő:olvasási idő: 8 perc
  • Bejegyzés kategória:#egyésmás
  • Ezen hozzászólások közzététele: 0 hozzászólás

Nem akarsz tárgyakat venni ajándékba? Inkább valamilyen szuper élményt ajándékoznál? És tanácstalan is vagy, hogy mi az, aminek örülne barátod, családtagod vagy esetleg az egész családot lepnéd meg? Adunk pár jó tippet arra az esetre, ha valami igazán különleges programon gondolkozol.

Egy jó macaron vagy inkább francia kenyér? Vagy inkább kézműveskednél vagy virágdíszt készítenél? A Workshop Studioban minden korosztály megtalálja a számára érdekes tematikát!

Felnőttek és gyerekek a francia cukrászat, a francia kenyerek, az akvarell festészet és a virágkötészet tematikák között válogathatnak, ki melyik érdekességet szeretné megtanulni.

Neri, a stúdió vezetője különleges, 1 évig érvényes ajándékutalványokkal készül az ünnepekre. Többféle design-ból lehet választani, kérésre a kedvezményezett nevét is feltüntetve. A workshopok mellett magánórákra is be lehet nevezni, ha valaki egyedül szeretné megtanulni a stúdió csodáit.

A vouchereket kényelmesen otthonról is, banki átutalással rendezve, emailben is meg lehet rendelni. További részleteket a www.workshopstudio.hu oldalon találsz!

 

A Flowerpower a 12. kerület szívében bújik meg, egy igazi kis oázis, ahol a virág és a kávéillat mámorító keveréke fogad minket. Be lehet szaladni egy csokor virágért, vagy egy üveg borért, de aki teheti, inkább elidőzik és magába szívja a bolt hangulatát, megéli a lelassulás élményét.

November óta a Flowerpower lányok workshopokat is tartanak (többek között a fentebb említett Workshop Studioban), ahol például beavatnak titeket a virágkötés, virágdíszkészítés, vagy koszorúkötés rejtelmeibe.

December közepén indul a borklubjuk, szilveszter napján pedig különleges pezsgő kóstolással egybekötött virágos workshopra invitálják azokat, akik szeretnék igazán különlegessé tenni az év utolsó napját.

Januártól újabb izgalmas workshopok várnak rátok, amikre a lányok gyönyörű, kalligrafált utalványokat állítanak ki nektek és a szerencsés kiválasztottaknak, akiket ezzel ajándékoznátok meg. Látogassátok meg őket vagy keressétek a lányokat közösségi oldalukon!

 

Ha pedig nincs ötleted, de a család vagy a barátok mind szeretik a vicces, megható, meglepő, rögtönzött élményt, akkor jó választás lehet a Momentán Társulat imprószínházának valamelyik előadása. A társulat 2003 óta több, mint 1800 előadást játszott már.

Az improvizáció számukra nemcsak színházi forma, hanem világszemlélet: figyelemre és a pillanat megélésére tanít. Igazi közösségi élményt részt venni egy ilyenen, nekünk elhihetitek, függők vagyunk!

De ha nehéz összeegyeztetni a programot a családdal már 2019-re, de mindenképp megmutatnád neki, milyen egy igazi Momentán-élmény, akkor neked találták ki a Momentán-bónt.

Ezt az ajándékbónt ráadásul 2020. június 15-ig bármilyen előadásra beválthatjátok!

Ne feledd: a nevetés 2020-ban sem megy ki a divatból!

És ha további nevetésre vágynál, akkor feltétlen ott a helyed a Dumaszínház bármelyik, de legfőképpen a január 26-ai jótékonysági előadásán, ahol a Babagenetika Egyesület számára nevettet: Ráskó Eszter, Mogács Dániel, Felméri Péter, Hajdú Balázs, Szupkay Viktor, Szobácsi Gergő, Csenki Attila, Tóth Edu, Ács Fruzsina, Fülöp Viktor.

Ha nem csak szórakoznál, hanem összekötnéd az élményt egy kis jótékonykodással, akkor ne habozz, tarts velünk január utolsó vasárnapján.

Jegyedet ezen a linken tudod megvásárolni magadnak vagy ajándékba barátaidnak, szeretteidnek!

 

És ahogy a nevetés sem, a finom és gyönyörű élmények sem lesznek sohasem ódivatúak.

Karácsonyi cupcake kínálatuk mellett a Kicsicake lányok egy egyedi ajándékdobozt is összeállítottak az Apacuka ceramics-sal közösen.

Minden kis dobozka egy ajándékkártyát rejt, amelynek birtokosa azt beválthatja: 1 személyes ajándékdoboz esetén: 1 db süti+1 db forró ital + 1 db S méretű kerámia készítése; páros ajándékdoboz esetén: 2 db süti + 2 db forró ital + 2 db S méretű kerámia készítése. És mindegyik dobozba 1 db kis meglepetés kerámiát is rejtettek a lányok a kártya mellé!

Ez egy 2:1 élményajándék, ugyanis a Kicsicake felső szintjén megalkothatod a tányérkád, közben pedig lent ehetsz-ihatsz finomakat!

Csodás szingli énidő vagy páros élmény, ami kiszakít a minden napok forgatagából!

Az ajándékutalvány beváltható 2020. március 31-ig. Beszerezni a Kicsicake boltban tudod egészen december  Barátnővel, baráttal, férjjel, anyukával, apukával, gyerekekkel… egy igazi kézműves és finom emlék egyben!

Legyen jó élmény a karácsony és az azt követő időszak mindannyiunk számára!

(Minden fotó a cikkben szereplő vállalkozások sajátja,  csak a velük kapcsolatos írások esetén , forrásmegjelöléssel használhatók fel.)

(kezdőkép: Workshop Studio)

 

Tetszett? Oszd meg mással is!

Vélemény, hozzászólás?