You are currently viewing Az első csók(ok)

Az első csók(ok)

  • Olvasási idő:olvasási idő: 3 perc
  • Bejegyzés kategória:#egyésmás
  • Ezen hozzászólások közzététele: 1 hozzászólás

A Randiguru című (nem tudok mást mondani) zseniális filmben hangzott el, hogy a nők 90%-a az első csóknál eldönti a kapcsolat további sorsát. Így volna?

Szintén Hitch (a randiguru) mondta azt is, hogy a férfiak általában elkapkodják az első csókot, mert erőltetik. Na, ebben lehet valami…

A nőknél az első csóknál valószínűleg nem is a technika számít, inkább az, milyen érzést vált ki belőlük. A filmben elhangzik, hogy nem szabad erőltetnie a férfinak, csak el kell mennie 90 százalékig, és utána hagyni, hogy valójában a nő döntse el, hogy akarja- e már…

És azt is itt tudtam meg, ha hazakíséred a nőt, és babrál a kulcsával a kapuban, akkor azt szeretné, hogy megcsókold.

Eszembe juthatott volna, mikor az Ikrek Lány hazavitt kocsival, és egyfolytában a sebváltóval meg a kulccsal babrált… Tinédzser koromban, a 90-es években (felénk legalábbis) azért volt jelentősége az első csóknak, mert egyfajta mérföldkő volt: gyakorlatilag ott kezdődött a kapcsolat.

Ha megcsókoltál valakit, az olyan volt, mint egy aláírás a szerződés alján. Tudtad, hogy onnantól már együtt vagytok.

Később egy ismerősöm úgy fogalmazta meg, a 2000-es évek közepén, hogy nem is igazán az első csók számít, hanem az első csók után következő első találkozás. Az alapján tudod megmondani, hogyan alakul a kapcsolat.

Ha hétfőn megcsókolsz egy lányt, szerdán pedig húzódozik, távolságtartó, akkor gyanús, hogy ,,háromszor” csókolhattad meg: először, utoljára és soha többé… Viszont ha egyből a nyakadba borul, akkor valószínűleg lesz folytatás is.

A Rák Lánynál tudhattam volna, hogy nem kell semmit erőltetni… El is romlott a dolog nagyjából két hét alatt. Az a bizonytalankodás, amit művelt az első csóknál, az egész „kapcsolatot” jellemezte.

A legjobb a Skorpió Lány volt, akit hamarabb láttam meztelenül, mint hogy megcsókolt volna.

A Mérleg Lány nem is tudta, hogy meg akar csókolni, amíg meg nem csókoltam. Akkor jött rá, hogy valójában ezt szeretné ő is…

Aztán ő meg arra ébresztett rá, hogy valójában én el akarom őt venni feleségül.

Az első csók tényleg meghatározza a kapcsolat sorsát?

Csetnegi László

 

Tetszett? Oszd meg mással is!

Ehhez a bejegyzéshez egy hozzászólás érkezett.

  1. Fábry Zoltán

    Azt mondom ami a csókot illeti,hogy igen sok igazság van a leírtakban. A jelenkor aszfaltkoptató ifjúsága ,aki most azonnal akar mindent, az önismeret hiányába vergődve sajnos a Csók misztikumát sem érti. A NŐ iránti tiszteletről nem is beszélve. Tenni való nem csak a Csók kivitelezés technikájának megtanulásán van(gyakorlat teszi a mestert) az időzítés, a helyszín, a pillanat, a jelek ,az egymás megértése, az elhangzó szavak, és még sorolhatnám. Szóval a SZERELEM MŰVÉSZET és egy élet kevés hogy megtanuld . Jelzem az iskolában jó lenne ha tanítanák az Ember tant hogy megtudhassák mi miért,Nőnél, Férfinél hogyan működik beleértve a szerelmet is. Hiszen komoly szakirodalma van.

Vélemény, hozzászólás?