You are currently viewing Bemutatkozik új körmös szakértőnk, Varga Nóra!

Bemutatkozik új körmös szakértőnk, Varga Nóra!

Varga Nóra nail artist, kéz- és lábápoló, oktató legnagyobb örömünkre csatlakozott a Carrie Magazin #divatésszépség rovatának szakértőihez. De ki is ő? Az alábbiakban az ő bemutatkozóját olvashatjátok.

Azt gondoltam, hogy milyen szuper lenne irodán dolgozni, így marketinget tanultam, aztán banki irányban folytattam az iskolákat. Ilyenkor jön a kérdés, hogy hogy kerültem mégis ide?! Igen, ég és föld a körmös szakma és a bank. Na, pont ez a lényeg! Valami kreatívat szerettem volna, arra vágytam, hogy alkothassak, festhessek, hiszen ez az, amit én igazán szeretek!

7 éve már, hogy a körmök rabja vagyok. Amint megszereztem a szakmám, azonnal fejlődni akartam, így képzésről képzésre mentem, amit a mai napig sem hagytam abba. Fontosnak tartom a fejlődést, tartani kell a lépést a trendekkel!

Kiskorom óta imádok festeni, rajzolni, és ez azóta is így van! Sőt! Mára már más körmösöknek is átadom a tudásom. A festés szerelmeseként a díszítést tanítom főként, és a mai divatnak megfelelően, a természetes hatású tökéletes gél lakkozás fortélyaiba avatom be a fejlődni vágyókat.

Természetesen a hétköznapjaim nagy részét szalonmunkával töltöm, vállalkozóként. A maradék időmben pedig az oktatásaimra készülök, és a körmös blogomat írom. És ha még ezen felül is van pici szabadidőm, akkor vagy festek vagy kézműveskedek otthon is, de szeretek koncertekre és moziba is járni.

2014-től Kecskemét legmenőbb szépségszalonjában dolgoztam 4 évet kéz- és lábápolóként. Ekkortájt kezdtem bele a blogolásba, mert úgy éreztem, pár dologgal mind a szakma, mind a vendégek nem árt, ha tisztában vannak.

2018 óta Budapest belvárosában folytatom pályafutásom az oktatással kiegészítve.

2019 őszén belevágtam a versenyzésbe, tip box, díszítő versenyszámban, profi kategóriában. Életem első versenyén 5. helyezést értem el és hihetetlenül büszke vagyok rá!

2020-ban pedig valóra váltom legnagyobb álmom, hogy Svetlana Baklanova orosz, nemzetközileg elismert, körmös festőművésztől tanuljak. Svetlanát saját szervezésben invitáltam Magyarországra és legnagyobb örömömre elfogadta a meghívásomat.

És most 2019-től a Carrie Magazin szakértői csapatát is erősítem.

Szeretném, hogy ti, kedves olvasók rendszeresen kapjatok inspirációt, hiteles információt és minőségi tippeket a körömápoláshoz, lakkozáshoz, mintázáshoz.

Nórit itt találjátok meg, ha szeretnétek többet tudni róla és munkáiról:

Facebook: https://www.facebook.com/norinails.budapest/

Instagram: https://www.instagram.com/nori_nails_budapest/

Blog: http://norinails.hu/

 

Tetszett? Oszd meg mással is!

Vélemény, hozzászólás?