Arthur király és vad motoros, egyben – és majdnem a szürke ötvenes pasi is ő lett!

Hogy ki a fene ez a pasi?

Láttad az Arthur király – A kard legendája című filmet?

Övé a főszerep… Ha nem láttad, nézd meg. Komolyan. 

Ez az angol úriember Charlie Hunnam, 1980-as születésű színész és producer. Tehát most pont abban a korban van, amikor már nem suhanc, de nem is túl gyűrött még… Bár, egy pasinál még az sem mindig hátrány.

Filmelmélet-filmtörténet diplomáját megszerezve kapta meg első szerepét egy gyerekműsorban, majd egy sorozatban is. Közben Los Angeles-be költözött, s szerepelt számos filmben, többek között az Elhagyatva, Hideghegy, Tűzgyűrű, Az ember gyermeke és a Kelepce című alkotásokban is.

2008-tól kezdve játszott a Kemény motorosok (Sons of anarchy) sorozatban is, nagyszerűen bizonyítva, hogy a vadabb karakter is jól áll neki…

Viszont pont a motoros szerep ütötte ki az A szürke ötven árnyalata férfi főszerepéből: azt is majdnem ő játszotta, csak aztán vissza kellett lépnie, mivel nem tudta volna összehangolni egymással a két forgatást…

Nahát. Nem lehet mindent.

Sajnos.

Partnere volt az évek során többek között Katie Holmes, Nicole Kidman, Renée Zellweger, Julianne Moore és Olivia Wilde is – ugye, milyen impozáns lista?

Egyébként 1999-től kezdve három éven át élt házasságban, jelenleg pedig, immár 2005 óta él stabil párkapcsolatban. A szerencsés társ Morgana McNelis ékszertervező hölgy, aki kissé boho stílusú, hétköznap is remekül hordható ékszereket készít. Néhány a munkáiból, szerintünk tényleg tehetséges:

A pár egyébként csirkéket és szamarakat is tart, tehát életük egyáltalán nem mondható átlagos, Hollywood-i sztáréletnek: sokat utaznak és nincsenek botrányaik sem… Még egy pár, aki meglehetősen normálisnak tűnik, dacára a hírnévnek. És igen, a kapcsolatot nem csupán a csillogás tartja össze, az itt, lejjebb következő felvétel is jó példa erre: Charlie, a kérdésekre válaszolva elmondja, hogy kedvese nem nagyon volt meghatva az Arthur-filmben megformált karakter dagadó izmaitól… A beszélgetés angol nyelvű, de nagyszerű inspiráció arra az esetre, ha vacillálnál, hogy megnézd-e a filmet.

Részünkről, pár röpke pillantás után is egyértelmű a döntés: megnézős!

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.