You are currently viewing Csajos feltöltődős elvonulás – amire minden nő vágyik!

Csajos feltöltődős elvonulás – amire minden nő vágyik!

  • Olvasási idő:olvasási idő: 4 perc
  • Bejegyzés kategória:#egyésmás
  • Ezen hozzászólások közzététele: 0 hozzászólás

Ki az a nő, aki nem vágyik egy olyan hétvégére, ahol csak magával foglalkozhat? Vagy inkább azt mondanánk, mindenki vele foglalkozik!

A legtöbben az időre panaszkodnak, hogy nincs… Ja, meg a pénzre is. Közben pedig, ha számot vetünk azzal, hogy mire megy el egy csomó időnk meg pénzünk, igencsak megdöbbennénk!

És emellett meg a napi taposómalomban őrlődünk, zéró pihenéssel.

Odafigyelni csak magamra? Jajj, dehogy, ez luxus lenne!

Vagy a másik kedvencünk: Persze, hogy figyelek magamra! Munka után elmegyek vásárolni, aztán hazafelé a gyerekért, majd otthon vacsorát készítek, közben mosogatok, mosok, pakolok. Kikérdezem a gyerektől a leckét, fürdés, ha van idő, olvasok mesét is, aztán fekvés. A gyereknek… Én akkor állok neki a maradéknak, no meg holnapi előkészületeknek, mert a gyereknek sürgősen kell valami az oviba/suliba. Aztán, bár elterveztem, hogy ma már BIZTOS! beülök egy kád vízbe egy pohár borral, mégsem jön össze, mert hullaként zuhanok az ágyba a férjem mellé, aki már horkol. Nem győzött várni…

Reggel meg úgy kelek fel, mint akit agyoncsaptak. Úgy vágynék arra, hogy egy egész hétvégén azt csináljak, amit csak akarok, feltöltődjek, csajos dolgokkal foglalkozzak. Persze, imádom a családom, de valahol elvesztem, mint nő…

Ismerős?

Na, ezekre a helyzetekre a legeslegjobbak a csajos elvonulós hétvégék. Mert valljuk be, hogy otthon nem igazán tudunk elvonulni…

Azok a hétvégék pedig, ahol szakemberektől lehet inspirálódni, hasznos ötleteket kapni a mindennapokra, főleg önbizalomból, felérnek egy újjászületéssel.

De megtudhatod az ilyen programokon azt is, hogy hogyan hozd ki magadból a maximumot öltözködésben, sminkben úgy, hogy elámuljon mindenki, beleértve magadat is. Ja, és ha közben egy profi fotós is kattintgat pár olyan képet rólad, amire már régóta vágytál, az pedig a  nonpluszultrája mindennek.

Emellett pedig esténként egy masszázs, manikűr/pedikűr, szauna, finom falatok, csajos-borozós beszélgetések a medence vagy a jacuzzi mellett, az meg már álomszerű, ugye?

Mi is kacérkodunk egy ilyen hétvégével a szerkesztőségben és most találtunk is egy olyan eseményt, amire felcsillant a szemünk. Itt olvashattok róla bővebben >>>

A helyet már korábbról ismerjük és imádjuk, a program pedig magáért beszél! És szerintünk ennek járnia kell(ene) minden nőnek, rendszeresen!

Töltődj fel, hiszen az mindenkinek jó, ha kisimult, mosolygós éned veszi őket körül!

 

 

 

Tetszett? Oszd meg mással is!

Vélemény, hozzászólás?