You are currently viewing Csalódottság

Csalódottság

  • Olvasási idő:olvasási idő: 2 perc
  • Bejegyzés kategória:#egyésmás
  • Ezen hozzászólások közzététele: 0 hozzászólás

Nem hittem volna, hogy amit a kapcsolatunkba tettem ilyen gyorsan elillan.

Hihetetlen érzéseket hoztál elő belőlem. Volt, mikor azt hittem ennél nem leszek mélyebben – nem viccelek – a gödör alján, de olyan mélységeket tapasztaltam meg az elmúlt egy hónap alatt, amire nem számítottam.

Köszönöm ezt a leckét. Hálás vagyok neked! Megtanítottál, arra, hogy az önbecsülésnél nincs fontosabb. Tiszteljem önmagam annyira, hogy felálljak az asztaltól, amit te telepakoltál lelked gennyes morzsáival…

Örülök, hogy a másik nőt választottad, hiszen nincs miért szégyellned magad. Sosem volt elég bátorságod, hogy gerincet hordj. Nem várhattam el, hogy úgy viselkedj, mint aki tisztel…

Nem vagyok hibátlan, ezt tudom. Felvállalom. Legalább én…

Viszont szeretném, ha a jövőben az új pároddal nem tennél semmi olyat, mint velem… Remélem, őt nem bántod, nem tartasz mellette szeretőt, nem kéred meg a kezét úgy, hogy rákényszeríted a választ!

Elfogadod, ha rossz napja van, a családját nem hangolod ellene, támogatod! Nem leszel féltékeny, nem lökdösöd, nem hisztériázol, ha éppen fáradt és nincs kedve főzni! Nem zaklatod minden percben, nem ellenőrzöd, hanem megbízol benne!

Remélem megkedveled a barátait, vagy legalább elfogadod őket! Elengeded csajos programokra, nem vádolod folyton megcsalással, nem mész be a munkahelyére veszekedni! Engeded, hogy szabadon éljen melletted, korlátok nélkül!

Köszönök neked mindent, a jót és a rosszat is!

Adél

Tetszett? Oszd meg mással is!

Vélemény, hozzászólás?