You are currently viewing Csodás enteriőrök: A Kezdő c. film (Anne Hathaway, Robert de Niro)

Csodás enteriőrök: A Kezdő c. film (Anne Hathaway, Robert de Niro)

  • Olvasási idő:olvasási idő: 4 perc
  • Bejegyzés kategória:#egyésmás
  • Ezen hozzászólások közzététele: 0 hozzászólás

Nincs nő, aki életében még ne csodálkozott volna rá egy-egy csodaszép, filmben látott lakberendezési, belsőépítészeti vagy kertépítési megoldásra.

Ilyenkor azt kívánjuk, bárcsak kimerevítődnének a filmkockák, hogy elraktározhassuk magunkban a képet, amit látunk!

Előfordulhat, hogy pontosan azt a hangulatot szeretnénk viszontlátni, érezni saját otthonunkban is, mely egy adott pillanatban a vászonról sugárzik ránk…

Aztán a jelenet pereg tovább, s a kép eltűnik a szemünk elől.

Ilyen, különleges és harmonikus hangulatot áraszt az A kezdő című film (2015.) enteriőr-világa is, mely Susan Bode nevéhez fűződik. Olyan, különleges és letisztult vonalakra, egyedi megoldásokra figyelhetünk itt fel, melyek nagyszerű inspirációt nyújthatnak saját otthonunk belső tereinek megkomponálásakor.

Ez az a munkahelyi és otthoni közeg, ahol a menő divatcég munkatársa s az öltönyös úr története játszódik… S a terek minden esetben remekül tükrözik birtokosuk jellemét.

Olyan, harmóniát sugárzó, városi de néhol határozottan skandináv letisztultságot idéző terek, színek és textúrák váltják egymást, melyek nem vonják el a figyelmet a lényegről: a történésekről, az emberekről…

Az életről.

 

Lássuk hát, milyen, tökéletesen megtervezett munkahelyi és lakóterekben mozgott a film forgatása során két nagy kedvencünk, Anne Hathaway és Robert de Niro!

Jelenetek a filmből – a lényeg a részletekben:

 

Ó, az a konyhasziget, a színek, a kandalló, a kád, a nyitott polcok, a képek a falon… Nekünk határozottan belopták magukat a szívünkbe!

 

 

Tetszett? Oszd meg mással is!

Vélemény, hozzászólás?