You are currently viewing Ezek a téli kabáthoz jól passzoló női kézitáskák

Ezek a téli kabáthoz jól passzoló női kézitáskák

A női táska még akkor sem hiányozhat a szettből, ha történetesen tél van, amikor a pufi, vastag, mindent takaró kabátoké a főszerep.

Lényeges kihangsúlyozni, hogy a téli dzsekik palettájának tagjai széles spektrumot járnak be, és vitathatatlan tény, hogy nem mindegyik szabáshoz passzol a kézitáska. Pontosabban minden dzsekihez akad legalább egy táska, ami tökéletes, viszont nem feltétlenül a tavaszi/nyári kollekciók tagjai közül kerül ki a győztes.

Az oversize újra hódít!

A nyolcvanas évek nagy sztárja, az oversize kabát újra feltűnt, jött, látott és győzött. A nagy, túlméretezett fazonokban még azok a hölgyek is teltebbeknek tűnnek, akik amúgy határozottan vékonyak. Ezt a vaskosító hatást semmiképpen sem jó ötlet tovább fokozni mondjuk egy gigantikus méretű táskával.

Ugyanakkor a miniatűr variációk sem megfelelőek, mert esélytelen az érvényesülésük a kabát mellett. Így aztán a közepes méretű alternatívák azok, amik a leginkább megfelelőek. A CCC széles választékában számtalan, ebbe a mérettartományba tartozó típus érhető el. Az arany középút követése mindenkor kitűnő döntés.

A pufi variánsok más lapra tartoznak?

Igen. Annyi biztos, hogy a steppelt modellek aranykorukat élik. Bár a kategóriában akadnak eltérő vastagságú és fazonú modellek, azért azt el kell ismerni, hogy egy kellően télre hangolt, azaz vastag kabát hozza a tőle elvártakat. Óv, véd a zimankóval szemben, miközben jól néz ki. Ugyanakkor a hordása még a legvékonyabb hölgyek esetén is teltebb hatást kelt, ami akad, akit zavar, megint mást egy cseppet sem érdekel.

Visszatérve a legfőbb kérdésre, a táska kiszemelésére jelen szituációban is az arany középút járása kínálja a legtöbb pozitívumot. Sem a mini, sem a maxi modellek nem előnyösek.

A gyapjú, illetve plüss kabátok is említésre méltóak, mert az tény, hogy meleget adnak és az is kétségtelen, hogy rengetegen rajonganak értük. Bár olykor ezek a fazonok is telt hatást kelthetnek, hozzájuk mégis a legtöbb méretű női táska nagyszerűen passzol, illeszkedik.

Melyik kabátfajtával a legkönnyebb?

A szövetkabátok kínálják a legnagyobb könnyedséget ebben a témában. Nem keltenek vastag, vaskos hatást, éppen ezért gyakorlatilag nincsen olyan táska, ami ne mutatna jól a közvetlen környezetükben. Ugyanakkor azt is érdemes tudatosítani, hogy az elegancia ebben a szituációban alapvető, s éppen ezért ennek megfelelve célszerű kiszemelni a táskát is.

A CCC üzleteiben országszerte személyesen is megpillanthatóak, sőt fel is próbálhatóak azok a táskák, amik bírják a zord téli hidegeket, és kellően praktikusak. De akinek bőven elegendőek a száraz tények, a CCC online felülete kezes megoldásként szolgálhat, lévén a rendelés leadása nagyjából öt perc.

A döntés végül úgyis az egyéni preferenciák alapján születik meg. Az, azonban összegezve biztos, hogy attól még, hogy jön a tél, és vele együtt beköszönnek az igazán vaskos kabátmodellek, nem kell lemondani a táska nyújtotta látható, érzékelhető és kihasználható előnyökről.

Nincs olyan fazon, szabás, amihez ne lehetne találni egy igazán ütős táskatársat.

 

Tetszett? Oszd meg mással is!

Vélemény, hozzászólás?