You are currently viewing Ezek az esküvői trendek fognak hódítani a 2021-es szezonban

Ezek az esküvői trendek fognak hódítani a 2021-es szezonban

  • Olvasási idő:olvasási idő: 7 perc
  • Bejegyzés kategória:#egyésmás
  • Ezen hozzászólások közzététele: 0 hozzászólás

Kíváncsi vagy, hogy mik lesznek az esküvői trendek 2021-ben? Mi lesz a közkedvelt esküvői stílus, színösszeállítás, esküvői virág? Inspirálódj és igazítsd magadhoz a trendeket!

1. Szabadtéri esküvő

Amit lehet, vigyünk ki a szabadba! Vendégköszöntés, esketési ceremóniák, vacsora a szabad ég alatt! Fontos, hogy szabadtéri események esetén mindig legyen B terv, arra az esetre, ha az időjárás nem teszi lehetővé a kinti tartózkodást.

2. Kisebb létszám

Régen az volt a szokás, hogy a távoli rokonokat is meghívták az esküvőkre, mert elvárás volt. Ez ma már nem így van. A vendéglistán tényleg azok szerepelnek, akik fontosak az életetekben! Az esküvő egy bensőséges ünneppé vált!  Egyre több a mikroesküvő is, amikor szűk családi körben, 20-30 fővel ünnepel az ifjú pár.

3.Környezetbarát esküvő

Egyre nagyobb hangsúlyt fektetünk környezetünk védelmére, egyre több környezettudatos lépést teszünk a mindennapjaink során. Miért ne tennénk ugyanezt esküvőnkön is? 2021-ben is trendi a zöld esküvő, azaz, hogy esküvőnk szervezése során zöld megoldásokat iktassunk be egyre több ponton. Bár fontos megjegyezni, hogy a környezettudatosság nem trendiség kérdése.

4. Hétköznapi esküvő

2020-ban sajnos sok pár kénytelen volt elhalasztani az esküvőjét. Ezeknek a pároknak a nagyobb része 2021-re viszi majd át az esküvőjét. Ez a helyzet biztos, hogy hatással lesz arra, hogyan többen tartják majd az esküvőjüket hétköznap, mert a hétvégék a kedvelt helyszíneken gyorsan betelnek majd.

5. Száraz virág az esküvői csokorban

Aranykorát éli újra a száraz virág! Akár magában, akár friss virággal kombinálva az esküvői csokorban és az esküvői dekorációban is. Szárított virágszirmokat természetes konfettiként is használhatunk rizs helyett!

6. Esküvői trendek 2021 – stílusban

Rusztikus vagy bohó? Mindkét esküvői stílus közkedvelt lesz 2021-ben. A közös bennük a természet szeretete.

A rusztikus stílusnál a természetes anyagok (fa, csipke, zsákvászon) dominálnak. Letisztult színvilág (zöld, ekrü, halvány színek) jellemzi, virágokat sok zöld, levél, pozsgás, fűféle kiegészítővel kombinálják. Nagy hangsúlyt fektetnek a kültéri kiegészítőkre, a vendégvárás külső kialakítására.

És milyen a bohó sikk? Szabad, eklektikus, bohókás… Ez a stílus azoké a pároké, akik nagyon kreatívak és nem szeretik a szokványos dolgokat. A természet közelsége itt is nagyon fontos. A jellemző kiegészítők: álomfogó, lelógó díszek, makramé. A jó hír azoknak, akik nem szeretnék maguk elkészíteni ezeket a kiegészítőket, hogy már bérelhetőek is a makramé díszek, kapuk, kiegészítők.

A virágoknál a nagyobb díszek, virágcsokrok, a színeknél az erőteljesebb, sokszínűség a jellemző.

7. Esküvői trendek 2021 – színekben

Jelen pillanatban még nem lehet tudni, hogy mi lesz a Pantone által megválasztott Év színe 2021-ben. Annyi biztos, hogy a 2020-as év sláger színkombinációi 2021-ben is közkedveltek lesznek: hamvas zöld – halvány rózsaszín, a rozsda – zöld, smaragdzöld – fukszia.

Inspirációnak vedd ezeket a színösszeállításokat és alakítsd magadhoz őket!

8. Esküvői divat trendek 2021-ben

Az egyik legnevesebb magyar esküvői ruhatervező, Benes Anita (Daalarna), új esküvői kollekciója is elérhető már. Légies, könnyed vonalak jellemzik a jövő évi kollekciót, sok-sok virággal kiegészítve.

9. Tábla, tábla, tábla… Esküvői tábla

Népszerűek a kalligrafikusan írt táblák. Anyaga lehet fa, üveg, plexi. Legyen szó akár köszöntőtábláról, irányító vagy tájékoztató tábláról, asztalszámként funkcionáló táblákról.

Nagyon praktikus és egyben környezetbarát megoldás is, ha az esküvői menü kínálatot nem menükártyán kapja meg minden vendég, hanem egy nagy táblát használtok erre.

További jó készülődést, tervezgetést! Ha esküvőd szervezésénél hozzáértő segítségre vagy tanácsra lenne szükséged, bátran fordulj esküvőszervezőhöz.

Varga Barbara
Bara Wedding

(képek: Pinterest, kezdőkép: Unsplash)

Tetszett? Oszd meg mással is!

Vélemény, hozzászólás?