Frissen érettségiző diákoknak indít izgalmas pályázatot a társasjátékos vlog

Az idei magyar érettségin a diákok érvelési feladatként választhatták a “Társasjáték kontra Videojáték” témát is. Ennek kapcsán indított pályázatot a frissen érettségizőknek Magyarország legnagyobb társasjátékos Youtube csatornája, a Mit Játsszunk? Vlog.

A diákok 120-200 szóban küldhetik be érvelő írásaikat „Menő-e a társasjátékozás?” témakörben a mitjatsszunk@gmail.com címre. Beküldhetik konkrétan az érettségin leírt érvelésüket, vagy akár új szöveget is fogalmazhatnak, de a vlog készítői az érettségi javításakor lefotózott szövegek beküldését is elfogadják.

A pályázatokat 2021. Június 11-ig várják. Tárgy: Játszva érettségizem

A beérkezett szövegekből a facebookon szervezett közönségszavazás alapján kerül majd ki a győztes, a legjobb pályaművekből pedig külön videó is készül majd a népszerű csatornán.

Pályázat ezen a linken érhető el.

Győri Zoltán fiatal társasjáték-fejlesztő és felesége Réka a bűvös hetes szám köré felhúzott videóival kezdték meg pályafutásukat, társasjátékos vloguk hangvételét pedig a mai napig a könnyed, mégis informatív szórakoztatás határozza meg. A Mit Játsszunk? vlogon mára hét nagy témakörben jelennek meg rendszeresen új tartalmak, a követők az új játékok bemutatásától a különleges játékmechanikákig vagy a legjobb 2 fős társasjátékokig bármit megtalálhatnak.

További információ a vlogger pár Facebook, Instagram és Youtube oldalán megtalálható.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük