You are currently viewing “Ha hasonlatot kellene hozni, olyan a férfinak a póló, mint nőnek a virág.“ – megtaláltuk a tökéletes ajándékot

“Ha hasonlatot kellene hozni, olyan a férfinak a póló, mint nőnek a virág.“ – megtaláltuk a tökéletes ajándékot

Nagyon sokszor előfordult már velem, hogy tényleg semmilyen ajándékötletem nem volt egy születésnapra, névnapra vagy más jeles eseményre. Aztán sok-sok agyalás és netes böngészés után a legtöbbször oda lyukadtam ki, hogy egy egyedi pólóval tuti nem lőhetek mellé.

Így találtam rá a Lolmarkt-ra, ahol újabb problémával szembesültem: mégpedig a bőség zavarával! Egyszer sem tudtam megállni, hogy egyetlen pólót rendeljek csak, mindig sikerült még valakinek „csak úgy” beszereznem valamit.

Rendeltem már férjnek, nagyszülőknek, tesóknak, barátnőknek, gyerekeknek. Mondjuk magamnak még nem, szerintem várok arra, hogy egyszer valaki engem lep meg valami vicces, találó, egyedi darabbal.

A cég 2012 óta van jelen egyébként a piacon, azóta összesen 12 üzletet nyitottak országszerte. Éppen a 13. megnyitásán dolgoznak (hogy hol, az még maradjon titok), ez lesz számukra a 2021-es év egyik nagyobb projektje.

A boltokban azonnal a helyszínen készítik el az egyedi pólót, fényképes bögrét, fényképes párnát, puzzle-t, egérpadot vagy hűtőmágnest, csak hogy a legnépszerűbb termékeket említsük.

Nagyon nagy hangsúlyt fektetnek a technológiára és az alapanyag felhasználásra, prémium anyagokkal dolgoznak.

Az üzleteken kívül online is tudsz rendelni, ha az a szimpatikusabb számodra.

Egyébként ha éppen az utolsó pillanatban találod ki, hogy „basszus nincs ajándék és még ma kellene”, az sem akadály (jártam már így…). Kollégáik optimális esetben 15-30 perc alatt elkészítik az üzletekben a megrendelt terméket, legyen szó bármilyen egyedi kérésről.

De akkor sem kell megijedni, ha nincsen konkrét kép, csak egy elképzelés. Akik az üzletekben dolgoznak, mindannyian profik, így ha megvan az elképzelés, örömmel segítenek megvalósítani azt.

Sokan mondják, hogy a férfiaknak nehéz ajándékot venni. Mondjuk amióta rákaptam ezekre a pólókra, nekem már nem annyira…

A legtöbb vásárlójuk egyébként nő, aki ajándékba veszi a pólót. Akár egy autós vagy apás minta tuti befutó, de ha a fiatalabbakra gondolunk, akkor ott vannak a gamer vagy filmes minták.

Oké, mindez szuperül hangzik… De félsz attól, hogy nem lesz tartós a feliratos póló?

Sokak fejében él még a kép a régi vasalós technikáról, ami néhány mosás után leválik… ez már régen nem az! A kezeik közül kikerülő pólókra és ajándéktárgyakra teljeskörű garanciát tudnak vállalni. És szintén tapasztalatból mondom, hogy tartósak, bírják a mosást és az egyéb gyűrődéseket!

A mintáik nagy utat tettek meg velük, az elsők között került fel az „I love my boyfriend” minta például. Azóta már egy egész csapat tervezi a mintáikat, ügyes kezű, kreatív kollégákból állt és áll is össze jelenleg is a Designer Team.

Nagyon büszkék arra, hogy házon belül tudhatnak egy ilyen csapatot, így havonta kb. 50-80 új mintával bővül a kínálatuk.

Folyamatosan gőzerővel dolgozik a csapat, mindig aktuálisan az évszakhoz és az ünnepekhez igazodva, pl. a Valentin naphoz közeledve páros mintákkal.

Érdemes mindenképpen böngészgetni a weboldalukon, de vigyázat: függőséget okoz!

(A képek a Lolmarkt tulajdonát képzik, felhasználásuk nem engedélyezett.)

Tomkó Bori

 

Tetszett? Oszd meg mással is!

Vélemény, hozzászólás?