You are currently viewing Hogyan pakoljunk okosan a nyaralásra?

Hogyan pakoljunk okosan a nyaralásra?

Ismerős az érzés, amikor a nyaralás előtti napon bőröndünkön ülve próbáljuk összehúzni cipzárját, de akárhogy erőltetjük, sehogy sem akar beleférni az összepakolt holmink?

Az utólag mindig feleslegesnek bizonyult sok ruha mellett túlcsordult neszesszerünk és szépségápolási termékeink is hatalmas helyet foglalnak bőröndünkben, amelyekből azonban talán még nehezebb ilyenkor lejjebb adnunk, mint a sokadik felsőnkből.

Habár általában a szépségápolási termékekből is pakolunk be olyanokat, amelyeket nem fogunk használni, az AVON szakértői összeszedtek számunkra egy listát azokról a termékekről, amelyeket mindenképpen érdemes magunkkal vinnünk utazásaink során, amikből biztosan nem érdemes otthon hagynunk egyet sem, amikor bőröndünk lezárásán fáradozunk.

Akár kirándulással, akár vízparton töltjük a nyaralást, bőrünk ilyenkor jóval erősebb környezeti hatásoknak van kitéve, mint egy átlagos, nagyrészt a munkahelyünkön töltött hétköznapon. Ezért érdemes mindig jól átgondolva összepakolni szépségápolási termékeinket. Nem kifizetődő otthon felejtenünk rutinunk legfontosabb elemeit, még akkor sem, ha emiatt otthon kell hagynunk 1-2 ruhadarabot, amit talán fel sem vettünk volna.

Talán mondanunk sem kell, hogy

nyaralásunk első és legfontosabb kelléke mindig a fényvédő krémünk!

Napjainkban sajnos nagyon erős a nap UV sugárzása, amely következtében megfelelő védelem nélkül pillanatok alatt leéghet bőrünk, nem is beszélve az UV sugárzás hosszú távú káros hatásairól, amelyek között szerepel bőrünk idő előtti öregedése, pigmentfoltok- és a bőrrák kialakulása is. Nyaralásunk során fokozott figyelemmel kell használnunk fényvédő krémünket, amelyet a nap folyamán érdemes többször fel is frissítenünk. A szakértők ehhez az Avon Anew napvédő arcpermetet ajánlják, amely pillanatok alatt, nagyon egyszerűen felvihető és SPF 50-el óvja bőrünket, amikor annak a legnagyobb szüksége van rá.A strandolás vagy kirándulás után visszatérve szállásunkra rendkívül fontos arcbőrünk alapos megtisztítása, hiszen ezen programok alatt sok szennyeződés rakódik rá, amelyek könnyen nem kívánt pattanások, mitesszerek kialakulásához vezethetnek. Az Avon Anew Pollution Protect arctisztító zselé tökéletes választás lehet utazásaink során, hiszen amellett, hogy egyszerűen és kíméletesen távolítja el bőrünkről a szennyeződéseket, erősíti bőrünk védekezőképességét a környezeti hatásokkal szemben.

Fényvédőnk és arctisztítónk mellett pedig elengedhetetlen, hogy egy nappali és egy éjszakai hidratáló is neszesszerünkben landoljon a pakolás során, hiszen az egész napos napsütés, szél, por vagy sós víz nagymértékben szárítják bőrünket, így okozhatva érzékenységet, kellemetlen kipirosodást vagy húzó, viszkető érzést. Az Avon kínálatában idén nyáron megtalálhatjuk kedvenc arckrémjeinket igazán praktikus, utazó kiszerelésben is, amelyekkel helyet spórolhatunk bőröndünkben és akár repülőre is nyugodt szívvel szállhatunk velük, hiszen a 15 ml-es kiszerelések biztosan velünk tarthatnak akár kézipoggyászunkban is.

Érdemes mindig tudatosan és átgondoltan pakolnunk nyaralásunkra, így a bőröndünkkel való bajlódás biztosan nem árnyékolja majd be legizgalmasabb élményeinket, és még helyet is spórolhatunk táskánkban a családnak vásárolt szuveníreknek.

www.avon.hu

Tetszett? Oszd meg mással is!

Vélemény, hozzászólás?