Hol vannak a normális férfiak?

,,Hol vannak a normális pasik?”- teszed fel nekem a kérdést, én pedig nem tudok válaszolni, mert még az sem tiszta a számomra, hogy szerinted mi a normális.

Az a normális férfi, akit nem érdekel, hogy vannak hibáid, és nem vagy tökéletes, mert ő pont úgy szeret téged, ahogy vagy? Igen, a kilóiddal és a ráncaiddal együtt. Na jó, még anyáddal is együtt.
De vele csak karácsonykor.

Az a normális férfi, aki igenis észreveszi a csinos nőket, de hozzád megy haza, és nem fog csak azért lecserélni, mert a tested reagálni mer az idő múlására?

Normális férfi az, aki nem álszent és felvállalja, hogy nem vak,

de csak te kellesz neki?

Az a normális férfi, aki néha hibázik, de képes belátni a tévedéseit, még akkor is, ha szerinted nem vicces, hogy bocsánatkérés gyanánt elvisz egy focimeccsre?

Az a normális férfi, aki nem emlékszik a barátnőid pasiügyeire, viszont pontosan tudja, hogy 3 és fél percig kell a mikróban pörgetni a teádat, mert te pont olyan hőmérsékleten szereted?

 

És az a normális férfi, aki egy összeveszés alkalmával,

amikor te már rég nem adnád neki a kakaóscsigád közepét,

odahúz magához és megcsókol azért, mert még a vita ellenére is szeret?

 

Na és azért, hogy végre hallgass már el.

Az a normális férfi, aki néha elbizonytalanodik, és ha kudarc éri, akkor jólesik neki a támogató pillantásod, mellyel azt üzened neki, hogy ,,bízok benned”?

Az a normális férfi, akit te teszel erőssé a bizalmaddal?

Az a normális férfi, aki szereti a spontán

-legyünk nagyvonalúak- őrült ötleteket?

Értem ezalatt, hogy este hat után egy jó filmet nézve megesztek ketten egy akkora tányér pizzát, amiből egy fél kontinens jóllakna?

Normális férfi az, akit nem érdekel, hogy ettől nem leszel kalóriaszámolgató dilibaba, hanem egy imádnivaló nő, akivel jól lehet szórakozni?

Szóval nem tudom, hogy hol vannak a normális férfiak,

mert mint láthatod, azt sem tudom, hogy egyáltalán mi számít annak…

De legalább megpróbáltam felelni a kérdésedre. 

 Hegyi László
Férfi titkok

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.