You are currently viewing Így őrizheted meg esküvői csokrod, hogy örök emlék legyen!

Így őrizheted meg esküvői csokrod, hogy örök emlék legyen!

  • Olvasási idő:olvasási idő: 5 perc
  • Bejegyzés kategória:#egyésmás
  • Ezen hozzászólások közzététele: 0 hozzászólás

Sajnálnád, hogy az esküvői csokrod elhervad? Vagy leszárítod, de arra pedig nagyon kell vigyáznod?

A jó hír az, hogy ennek a csodaszép eseménynek a megörökítésére -a fotókon és videókon kívül persze- van mód.

2015-ben született az Örökszép márka, melyben ökogyanta és élő virágok társításával a természet törékeny szépségét szerették volna megörökíteni.

„Kézműves vállalkozásunkat 2017-ben Zichyújfaluba költöztettük, ahol nem sokkal később családot alapítottunk és immár 2 gyermek boldog szülei vagyunk.

Az évek során rengeteg virágtípust szelidítettünk meg, így a tudásunkat kamatoztatva hamarosan a menyasszonyi csokor megőrzése is felkerült a szolgáltatásaink közé.” – meséli Nagygálné Csilla.

Menyasszonyi csokor tartósítása profin!

Sokunk életének egyik legemlékezetesebb napja az esküvőnk, tehát nem meglepő, ha minden apró részletét szeretnénk megőrizni. Míg korábban a fellógatás jelentette az egyetlen alternatívát a menyasszonyi csokor megőrzésére, addig a mai modern világban az ökogyanta Esküvői Emlékőr egy tündöklő és tartós alternatívát ad a friss házasok kezébe.

A virágok profi kiszárítása kulcsfontosságú a tökéletes végeredmény elérése érdekében, ezért az Örökszépnél a csokor előkészítése silica porral történik, mely szolgáltatást ajándékba adjuk megrendelőinknek.

A modern konzerválás lehetővé teszi bármilyen virág, akár nagyméretű kála, napraforgó, margaréta kiszárítását is, nem kell félni a végeredménytől!

Azonban egy menyasszony sem szeretne fonnyadt, elsárgult virágokat nézegetni a polcán, így nagyon fontos, hogy közvetlenül az esküvő utáni napokban eljusson hozzájuk a menyasszonyi csokor.

Az apró szirmok ékszer formájában, a teljes menyasszonyi csokor asztali lámpaként születhet újjá például, de a kínálatukban mindenki talál neki tetsző alternatívát.

Menyasszonyi csokrod második élete az esküvő után kezdődik, ne hagyd elhervadni!

Tetszett? Oszd meg mással is!

Vélemény, hozzászólás?