You are currently viewing Így teheted fel az égősort a fára: 3 módszer, látványos különbség! – videó

Így teheted fel az égősort a fára: 3 módszer, látványos különbség! – videó

Egyszerűen megmutatjuk, hogyan teheted fel a karácsonyfára az izzókat – meglátod, a végeredmény nagyban függ attól, hogy melyik módszert választod!

Attól függően, hogy milyen hatást szeretnél elérni, más-más módszert célszerű választanod az égősor karácsonyfára való felhelyezésekor.

A begubancolódás miatti idegbajt ugyan

egyik sem védi ki,

viszont az alábbi videóban nagyon jól látható és szembetűnő, hogy mennyire eltérő eredmény kapható a különböző technikák alkalmazásával:

Az első módszer a legegyszerűbb talán, bár nem biztos, hogy kevesebb időt igényel, mint a második. Ekkor egyszerűen, alulról felfelé haladva, spirálszerűen körbetekerjük az égőfüzérrel a fát: bár azt hihetnénk, hogy ez a módszer eredményezi majd a leglátványosabb megoldást, ennek pont az ellenkezője igaz.

A második technika szerint egy képzeletbeli háromszög-alakban helyezzük az égőket a fára, a karácsonyfa azon oldalán, melyet az ünnepek alatt látni fogunk. Most is lentről felfelé haladunk a felhelyezéssel.

A harmadik módszer eredményezi talán a leglátványosabb hatást: ekkor a fa oldalain és középtájon is különböző ágakat szemelünk ki, s ezeket tekerjük be az égősorral, spirál alakban. Ez jóval több időt vehet igénybe, mint az első két változat – a végeredmény viszont talán megéri a fáradozást.

A fa kivilágítása után pedig sorban felkerülhetnek a fára az egyéb füzérek, girlandok, szalagok és az önálló karácsonyfadíszek is.

 

Tetszett? Oszd meg mással is!

Vélemény, hozzászólás?