You are currently viewing Íme 3 modern szuperhősnő, akik mindannyiunkat inspirálhatnak

Íme 3 modern szuperhősnő, akik mindannyiunkat inspirálhatnak

Elkötelezettség, elszántság és kitartás; csak néhány a nők szuperképességei közül. Nem is vesszük észre, de szó szerint bárhol összefuthatunk a mindennapok hőseivel – a boltban, a kórházban, az utcán – anélkül, hogy észrevennénk.

Mindannyiunk életében vannak olyan nők, akik hatást gyakorolnak ránk, míg mások a képernyőről, újságokból vagy könyvborítókról visszanézve inspirálnak minket – és emberek millióit. Ezek a nők különböző háttérből és kultúrákból érkeznek, különböző területeken tevékenykednek, de egy közös bennük: a kifogyhatatlan női erő.

A közelgő nemzetközi nőnap alkalmából a FOREO bemutat néhány rendkívüli és magával ragadó személyiséget, akik nap mint nap törhetetlenül motiválnak minket. A hősnőink által inspirált FOREO bőrápolási termékei pedig téged is segítenek, hogy a legjobbat hozd ki magadból!

Minden fiatal lány életében van egy erős nő, akire felnéz: anya, tanár, barátnő, mentor – és aki, ha csak messziről is, de végig kíséri őt élete során. Ezek a nők arra inspirálnak, hogy kibontakoztassuk személyiségünket és meghódítsuk az egész világot. Habár minden egyes nap hálát adunk értük, a nemzetközi nőnap a legjobb alkalom arra, hogy megköszönjünk minden egyes percet, amit arra szenteltek, hogy támogassanak bennünket.

Swati Mohan – űrkutató

Ha az elmúlt években figyelemmel követted a híreket, bizonyára a te figyelmedet sem kerülte el egy kozmikusan korszakalkotó esemény. Dr. Swati Mohan volt a vezetője annak a két évvel ezelőtti NASA missziónak, amely során a Preservance nevű marsjáró biztonságosan landolt a vörös bolygón. Az emberiség számára mérföldkőnek számító küldetés célja, hogy marsi élet jeleit kutassa, és teszteljen olyan új technológiákat, amelyek később lehetővé teszik, hogy embert küldjünk a bolygóra.

Swati Mohan, forrás: NASA

A NASA-nak adott interjújában Dr. Mohan felidézi, hogy kilencéves korában, a Star Trek rajongójaként kezdett érdeklődni a végtelen űr és a tudomány iránt. A sorozat már az első epizódtól kezdve megragadta a fiatal lány fantáziáját. A sorozat ráébresztette arra, hogy az univerzum felfedezése és a világűr rejtelmeibe való elmélyülés olyasmi, aminek örömmel szentelné életét. Dr. Swati Mohan álmait valóra váltva a tekintélyes MIT repülés-, és űrhajózástudományi karán szerzett mesterdiplomát.  Utána PhD-fokozatot, mára pedig rendkívül fontos pozíciót tölt be a NASA-nál. Dr. Mohan története bizonyítja, hogy semmi sem lehetetlen, ha hiszel magadban és keményen dolgozol céljaidért, semmi nem állíthat meg!

A mi inspirációnk: Bár a Marson még nem találták meg az élet nyomait, a Dr. Mohan ihlette bőrápolási rutinhoz mégis egy nem e világi készüléket ajánlunk. Ez a FOREO UFO 2. A 8 színű LED-fénnyel, termo- és krioterápiával, valamint T-Sonic™ technológiával ellátott készülék teljesen új dimenzióba emeli az arcmaszkok használatát. A kezelés pedig mindössze 90 másodpercet vesz igénybe! A készülék a FOREO arcmaszkkal kombinálva pedig földöntúli ragyogást kölcsönöz bőrödnek!

UFO 2

Kamala Harris – politikai aktivista

Kamala Harrist valószínűleg senkinek sem kell bemutatni. A karizmatikus és inspiráló politikus és jogász, aki mindenekelőtt a kisebbségek és a kiszolgáltatottak jogaiért küzd, a 2020-as választások után lett az Egyesült Államok történetének első női alelnöke. Bár akadémikus családból származik, egyedül küzdötte fel magát és vált az USA második legfontosabb emberévé.

„Édesanyám erős nőnek nevelt engem” – vallja Harris a „The Truths We Hold” című önéletrajzi könyvében. Ő maga is ezt a szemléletet adta tovább lányainak: „Ne üljetek ölbe tett kézzel és ne panaszkodjatok. Tegyetek az álmaitokért!”. Harris a választási kampány során amerikaiak millióit bűvölte el tudásával, elszántságával és rátermettségével… így nem meglepő, hogy a Time magazin 2020-ban őt és Joe Biden amerikai elnököt választotta az év emberének.

Kamala Harris, forrás: Adam Schultz/Biden for President

A mi inspirációnk: A politikai viták és konferenciák között nagyon kevés idő marad az öngondoskodásra. Ezért a Kamala Harris által inspirált bőrápolási rutinnak gyorsnak és hatékonynak kell lennie. A FOREO a rohanó mindennapokra is kínál megoldást: mikroáramos arcfeszesítőnk, a FOREO BEAR T-Sonic™ pulzációt használva halványítja a ráncokat, tonizálja az arcbőrt, visszaadva annak fiatalos kontúrjait. Már 2 hét rendszeres használat után észrevehető az eredmény. Garantáljuk, hogy a BEAR™ a legideálisabb jelölt, ha egy megbízható társat keresel a mindennapi bőrápoláshoz!

Lindsey Vonn – olimpiai bajnok alpesi síző

Lindsey Vonn életútja tökéletes példa arra, hogy milyen felemelő érzés a szenvedélyünknek áldozni egész életünket. Vonn hároméves korában nagyapjától tanult meg síelni, kitartása és rátermettsége pedig hamar eljuttatta a legnagyobb világversenyekig. Sportkarrierjét számos magánéleti és egészségügyi probléma nehezítette: térdszalagszakadással, bokatöréssel és kari idegkárosodással is küzdött – ő azonban mindezek ellenére törhetetlenül haladt tovább.

Minden idők legsikeresebb női síelője végül 82 kupagyőzelemmel, három olimpiai és hét világbajnoki címmel a háta mögött vonult vissza 2019-ben. A sportolónő azóta is aktívan részt vesz a következő generáció támogatásában: megalapította a Lindsey Vonn Alapítványt, amelyen keresztül ösztöndíjjal, oktatással és sportprogramokkal segíti a tehetséges fiatalokat.

Lindsey Vonn, forrás: Doug Mills/The New York Times

A mi inspirációnk: Az eső és a szél hamar kikezdi a bőrünket a hideg hónapokban. Sportolóként pedig bőrünk különösen kitett az időjárás viszontagságainak. A FOREO LUNA™ 3 szónikus arctisztító készülék hipoallergén szilikon sörtéivel gyengéden, de mélyrehatóan tisztítja a bőrt, miközben gyengéden masszírozva erősíti a szöveteket. A T-Sonic™ pulzáló technológia halványítja a ráncokat, formában tartja és ragyogóvá teszi az arcbőrt. Kiváló választás az igénybe vett, érzékeny bőrűeknek is!

LUNA 3

További inspirációkért és FOREO termékekért látogass el a Notino.hu oldalára, ahol 2023. február 27. és március 5. között szinte minden FOREO termék 20% kedvezménnyel kapható.

 

Tetszett? Oszd meg mással is!

Vélemény, hozzászólás?