You are currently viewing Intim problémák kezelése fájdalommentesen

Intim problémák kezelése fájdalommentesen

Biztosan sokan nem tudjátok, hogy a vizelettartási zavarok a süllyedéses panaszok, a hüvelyszárazság és a nemi szervek esztétikai kezelése, nem csak az idősebbek problémája!

Ami jó hír, hogy létezik műtét-, heg-, és fájdalommentes megoldás is, mely intézeti bennfekvés, vérzés és lábadozási idő nélkül segít a panaszokon.

Nem is gondolnád, de ezek a problémák sok nő életét megkeserítik, pedig nem kellene!

Ebben a cikkben a fenti panaszok enyhítésére kifejlesztett lézeres kezelésekről találhatsz sok hasznos információt szakorvosok által összeállítva, illetve egyúttal kezelőhelyeket is ajánlunk.

Jó, ha tudod, hogy nagyon nem mindegy, hogy ki és milyen technikával áll neki az intim problémák lézeres kezelésének. Olvasd végig cikkünket, hogy teljes információt kapj az intim lézeres kezelésekről, és ne várj tovább! Nyerd vissza természetes nőiességedet, egészséges önbizalmadat, jó közérzetedet, harmonikus párkapcsolatodat hatékony és fájdalommentes kezeléssel. Merthogy a lézerkezelések ebben egyedülállóak.

De mielőtt időpontot foglalnál valahova, tudd meg, mi a különbség lézerkezelés és lézerkezelés között; mert nagyon sok különbség van!

Milyen panaszok, állapotok kezelésére ajánlják az intimlézer kezelést?

Az intimlézer terápia számos intim egészséget és szépséget érintő kórkép, állapot kezelésére alkalmas.

Szülés utáni regeneráció

A szülés után lezajló testi és hormonális változások jó része a bőrt és a kötőszövetet érinti, ilyenek a gátmetszés, vagy a császármetszés hege, visszértágulat, aranyér, striák, pigment foltok és a tágult hüvely is. Ezek a visszamaradó elváltozások gondot okozhatnak az önértékelésben és a párkapcsolatban.

A szülés után átmeneti vizelettartási zavar, ún. stressz inkontinencia is gyakran jelentkezik, amikor nevetés, tüsszentés, nagyobb súly emelése, sportolás közben akaratlan vizeletvesztés következhet be. Ezek a panaszok a szülés utáni első hat hónapban spontán is javulhatnak, de ha ezt követően (különösen, ha a szoptatás abbahagyása után is) fennállnak, mindenképpen érdemes segítséget igénybe venned. Ilyen esetekben a lézer gyógyító ereje a vizelettartási panaszok megszüntetésére és a hüvely szűkítésére is műtét-, és fájdalommentes megoldást nyújthat.

Inkontinencia lézeres kezelése

Inkontinenciának az akaratunktól független vizeletürítést nevezzük. Ez egy olyan probléma, melynek bonyolult a szabályozó mechanizmusa. A tünetek hátterében sok minden állhat, például a húgyhólyag-záróizom vagy a hólyagot tartó kötőszövet gyengesége, túlműködő hólyag, de fejlődési rendellenesség, bizonyos gyógyszerek vagy műtétek következménye is lehet.

Sajnos sok nő szégyelli ezt az állapotot, és inkább lemond bizonyos tevékenységekről, betétet visel, melyek az életminőséget rendkívüli mértékben rontják. Intimlézer kezeléssel a hüvely tartófunkcióját meg lehet erősíteni, mely a hólyagalapot megemelve csökkenti vagy megszünteti az enyhe vagy középsúlyos inkontinenciát.

Hüvelyszárazság lézeres kezelése

Az ösztrogénszint csökkenésével a hüvelyhám elvékonyodik, kevesebb váladékot termel, ami szárazságérzetet okoz, kellemetlenné, fájdalmassá téve az együttléteket. De egyéb tüneteket is okozhat, viszketés, hüvelyi irritáció, és a gyakoribb bakteriális hüvelyfertőzés is következménye lehet. Míg korábban csak helyi hormonkészítményekkel volt kezelhető ez a kellemetlen állapot, ma már szerencsére intimlézerrel ez a probléma is hatékonyan, hormonmentesen kezelhető.

Süllyedéses panaszok

A méh vagy a hüvelyfal süllyedése olyan érzetet kelt, mintha valami előcsúszna a hüvelyből. Ez okozza a süllyedéses, vagy szaknyelven kismedencei prolapszusnak nevezett igen ijesztő állapotot, ami szülés után a nagy igénybevétel, vagy az évek múlásával a kötőszövet gyengülése miatt alakulhat ki. Az eddig csak műtéttel, vagy pesszáriummal kezelhető állapot gyógyítására új lehetőség az intimlézer kezelés.

Hüvelyszűkítés

A túl tág, laza hüvelyfal szülés után, vagy az életkor előrehaladtával alakulhat ki. Intimlézer kezelés hatására a hüvelyfal megvastagszik, rugalmassága nő, a visszafiatalodott szövetek javítják a komfortérzetet és a szexuális együttlétek minőségét.

Esztétikai nőgyógyászati lézerkezelés

A kor előrehaladtával, a női hormonszint csökkenésével előfordulhat, hogy a kisajkak és a hüvelybemenet veszít a rugalmasságából, petyhüdtebbnek, nagyobb méretűnek tűnik, el is színeződhet, ami sok nő és párja számára zavaró és a szexuális együttléteket is beárnyékolja. Az új intimlézeres fejlesztések szerencsére lehetővé teszik az intim szépség visszanyerését, a külső nemi szervek felfrissítését, megfiatalítását.

 

Bővebben is szeretnél olvasni az intim lézerkezelésekről? Az Intima oldalán minden kérdésedre választ találsz az intim lézer kezelésekről! >>

Forrás: Intima.hu

Tetszett? Oszd meg mással is!

Vélemény, hozzászólás?