You are currently viewing Könnyű, jó, gyors smink anyáknak a hétköznapokra – sötét hajhoz

Könnyű, jó, gyors smink anyáknak a hétköznapokra – sötét hajhoz

  • Olvasási idő:olvasási idő: 4 perc
  • Bejegyzés kategória:#egyésmás
  • Ezen hozzászólások közzététele: 0 hozzászólás

Természetes, gyors smink a gyerek születése utánra? Van ilyen??

Amikor anyuka lettem, idővel elkezdett gondot jelenteni, hogy hogyan fessem ki magam. Hisz nem megyek munkába, viszont a melegítőhöz nem igazán passzol a ,,dolgozós” smink.

Ez eddig oké, de akkor mi passzol? Csak a semmi??

Azért az kiábrándító lehet, ha nincs egy nő arcán semmiféle festék… Mármint saját maga számára, ha egyébként szívesen sminkelte ki magát a hétköznapokon is. Egészen más tud lenni a kisugárzása annak, aki szépnek érzi magát és vagyunk egy páran, akit ebben igenis segít az, ha önmagához és az alaklomhoz illő, a személyiségét jól tükröző sminket viselhet magán.

A makeup teljes hiánya után sokan lépnek az ,,akkor csak szempillaspirál, és más semmi” szintre. Ennél rosszabb lehet a következő, ,,spirál ÉS szemceruza, s más semmi” választás… Ez sokszor csak ront a helyzeten: remekül kiemeli az arc egyéb részeinek pőreségét. Leginkább tinikorban általános e kettős kizárólagos használata – bár őszintén szólva, manapság már ez sem feltétlen igaz. A tutorial videók korában a kamaszok gyakorta profibb módon sminkelik magukat, mint anyáik.

Az általam leggyakrabban használt smink csupán néhány percet vesz igénybe, s a koreai arcápolási rutinnal kiegészítve is a naponta mondjuk úgy, hogy az arcomra fordított idő abszolút kezelhető szinten marad.

Egyszerű, gyors hétköznapi smink anyáknak –

ezzel s így csináld:

Az alábbi felvétel nem tegnap készült s a hölgy, nos… Nem egy anyuka s némiképp idegesítően is hathat. A hangja sem az igazi, de kéretik a kezét figyelni! Ebben a videóban a lehető legegyszerűbb módon mutat meg egy sötét hajhoz általában nagyon jól használható sminket. Nagy levegő, tolerancia, s nézd (az első egy perc csak duma):

A felvétel útmutatását követve a végső benyomás nem lesz túlsminkelt, mesterséges, vagy éppen túlzó még egy farmeres pulcsis összeállításhoz sem, mégis pár perc alatt elérhetjük általa, hogy sokkal jobban érezzük magunkat a bőrünkben egész nap.

 Én ezeket a termékeket használom a fenti smink elkészítéséhez:
Ezek a paletták nagyon jól variálhatók egymással. Az, hogy végül mely árnyalatok állnak NEKED a legjobban, függhet a bőrszíntől, tónustól s ízléstől is… A képeken jelöltem, mi passzol legjobban az én színeimhez – a bőrömhöz, hajamhoz, de te bátran választhatsz a többi közül is: hisz nem vagyunk egyformák.

Még egy egyszerű, folyékony alapozót, egy fekete szemceruzát (tus helyett), kétféle fekete vízálló szempillaspirált és a szemöldökökre egy fésűs ceruzát használok a videó lépései szerint, időnként egy pici rózsaszínes szájfénnyel kiegészítve.

Nem túlzás, pont elég…

És jobban érzem magam tőle.

Nem szponzorált tartalom.
Tetszett? Oszd meg mással is!

Vélemény, hozzászólás?