Köröm inspirációk – Az extrém formák szerelmeseinek (képekkel!)

A hagyományos formáktól elrugaszkodva megérkezhetünk az egészen extrém formájú szettekig. Manapság a finom, rövidebb szettek vannak előnyben a vendégeknél. Kényelmi szempontból egész biztosan jobbak, na de nézzük meg, mi van akkor, ha egy extrémebb külsejű nőt látunk. Ezt mutatják meg nekünk a Blondy Körömszalon profi manikűrösei, akik az extrém formákban is igen járatosak.

Sokkal szembetűnőbb, egyeseknek pedig egészen meghökkentő lehet egy extrém megjelenésű hölgy körömviselete is. De az biztos, hogy megjegyzik őt mindenhol!

Léteznek különböző formák a kivitelezésre. A különbség pedig „mindössze” a pontos meghatározás után a sablon tökéletes felhelyezésén, illetve a technikai kivitelezésen múlik.

Ezek a formák különböző néven futnak a szakmában: stiletto, pipe, orosz mandula, gótikus mandula, edge, stb.

Mindegyiknél azonban különböző, szigorú szabályokat betartva és alkalmazva kell kidolgozni az adott formát. De a közös mégis az, hogy igazán kecses, hosszú ujjakat lehet vele varázsolni viselőjük számára.

Kedves Hölgyek, akik szeretitek az átlagostól eltérő körmöket,

kérjétek körmösötöktől és viseljétek őket bátran!

Szakmabelieknek pedig a sok gyakorlást tanácsoljuk, ami után idővel gyönyörű szetteket alkothatnak. Ugyanúgy lehet francia kivitelt készíteni az extrém formákból, illetve beépített gyönyörűségeket belecsempészni. A fantáziánk szabhat csak határt, ha már a formakivitelezés pazar és pontos.

A profi körömszobrászok előszeretettel kezdenek bele egy ilyen szettbe, mondhatni szerelmesei az extrém formáknak. Igazi kihívás számukra az, hogy pontosan kivitelezzék a megadott formát.

Zseléből és porcelánból is egyaránt kivitelezhető egyébként a forma.

Véleményünk szerint pedig félig körmös az, aki csak egyik anyaggal dolgozik.

Szóval tessék megugrani a határaitokat és nem lesz olyan kérés, ami kifoghat rajtatok!

Sok sikert hozzá!

(a képek a Blondy Körömszalon tulajdonát képezik)

 

Tetszett? Oszd meg mással is!

Vélemény, hozzászólás?