Köröm inspirációk – Esküvőszezonra fel! (képekkel!)

Az egyik legfontosabb érzelem, ami egy ember életéből sem maradhat el, az a szerelem. A melegebb hónapokban minden hétvége le van foglalva szebbnél szebb helyszíneken, hiszen a párok ünneplik szerelmüket esküvőjük keretében. De milyen legyen a menyasszony manikűrje? Erről írt most Malek Virág, a Blondy Körömszalon manikűröse.

Nagyon fontos tényező a szépség és a szép igényes kezek például a jegygyűrű fotózásánál. Fontos, hogy az elkészített szett illő legyen a gyűrűhöz, azonban itt is minden a menyasszony stílusán múlik.

Lehet visszafogottabb francia vagy egyszínű gyönyörű Swarowski kövezéssel tarkított szett.

 

 

 

A mi olvasatunkban pedig miért ne lehetne színes körmünk az esküvőnkön!?

Ha belegondolunk és kiválasztottuk koszorúslányaink ruhájának színét, miért ne igazodhatnánk hozzájuk körmeinkkel és cipőnkkel egyaránt… a képzelet szab csak határokat.

 

 

Menyasszonyként is lehetünk bátrabbak és akár egy piros szettel is megkoronázhatjuk a napot.

Manapság amúgy is trendi, hogy az esküvőn minden kiegészítő harmonizál egymással. Csempésszünk a dekorba is hasonló színeket és így csodás összképet lehet varázsolni.

 

 

Higgyétek el, ha először még elgondolkodtatóan meghökkentő is, biztos ötleteket adunk a hozzánk közelálló és ceremóniára készülő barátnőinknek, ismerőseinknek.

EsküvőszezON!

 

(a képek a Blondy Körömszalon tulajdonát képezik, kezdőkép: Tomkó Bori)

Tetszett? Oszd meg mással is!

Vélemény, hozzászólás?