You are currently viewing Köröm inspirációk- Mi legyen a lábunkkal, ha újra felkerül a zárt cipő?

Köröm inspirációk- Mi legyen a lábunkkal, ha újra felkerül a zárt cipő?

Izgalmas, őrült, színes nyár van mögöttünk. Nekünk pedikűrösöknek ugyan még mindig a nyár a szezon, ám egyre több vendég gondolja úgy, hogy lábai nem csak esztétikai szempontból érdemlik meg az ápolást.

Így a zárt cipők időszakában nagyon is fontos a lábápolás! Miért? Gondoljunk csak bele, mennyi időt tölt lábunk zárt közegben… bizony! Kell a felfrissülés, és a kényeztetés neki is.

Mielőtt belebújunk a bakancsokba, csizmákba, érdemes pár dolgot megtennünk.

Fontos hogy az őszi-téli lábbeliket kisámfázva tegyük el, így a szezon beköszöntével a lábbeli kényelmes lesz számunkra.

A körmeinket vágjuk kisebbre és lehetőleg szabaduljunk meg a bőrkeményedésektől is!

Hölgyek! A nyári díszek a körmön most menjenek pihenni! A strasszkövek és egyéb, a köröm felszínén kiálló díszek a zárt cipőben komoly sérülést okozhatnak!

Ne felejtsük: a lábon a köröm kb. 10-12 hónap alatt nő le teljesen, ám a tavasz hamarabb eljön, így érdemes télen inkább az egészséges, kényelmes körömápolást választani.

Uraim! Önök előtt a legnagyobb meghajlásom és tisztelem! Idén nyáron, a 20 éves pedikűrös munkásságom alatt soha ennyi férfi vendég nem jött lábápolásra!

Nagyon boldog vagyok, hiszen a lábhigiénia, az egészséges lábak most már az urak számára is fontos! Áttört egy gát, és bízom benne, hogy így is marad!

Jöhet a tél hölgyek, urak! És én is hamarosan egy újabb cikkel a lábaitokért…

 

Nagy-Nagy Henrietta
gyógypedikűrös
Blondy Körömszalon

 

Tetszett? Oszd meg mással is!

Vélemény, hozzászólás?