Köröm inspirációk – Varázslatos nyári színek (képekkel!)

Beköszöntött a kánikula! Emberek százai választják szabadidejükben a strandokat, tavakhoz kuckóznak, esetleg eljutnak egy csodás tengerpartra, ahol a víz mellett sütkéreznek, hogy azután lehűthessék felhevült testüket. Jól is teszik, de mi fókuszáljunk most a kezekre, hogyan tehetjük a legszebbé nyáron is körmeinket. Ebbe avat be minket Malek Virág, a Blondy Körömszalon manikűröse.

A strandokon akarva akaratlanul látunk hölgyeket, akiknek gyönyörű színek csillognak a körmeiken. Előszeretettel választják a feltűnő neon színeket.

De a pasztellszínek is nagyon menőek, és nem utolsó sorban a Swarovski-csillogás az, amit napfényben ámulva bámulunk, annyira gyönyörűen ragyognak.

Viszont sokszor szebb egyszínű körmöket hordani, mint az egészet bedíszíteni. Főleg a harsányabb színeknél igaz ez  „a kevesebb=több”-elv.

És nincs annál magabiztosabb érzés, mikor biztosak lehetünk, hogy formailag és esztétikailag egyaránt szép és vállalható, amit a körmeinken viselünk.

Nekünk, szakembereknek az a tapasztalatunk, hogy év ebben a szakaszában alig tudnak a vendégek választani a színek közül. Élvezzük, ahogy a szomorkás hosszú esős hetek után, a napfény áldásos hatására megnyílik a szívük-lelkük és elkezdik hordani azokat az élénk színeket, amik jókedvet árasztanak.

 

Ha már ennyire vártuk a napfényt, élvezzük ki minden percét

a lenyűgöző kidolgozású szettjeinkkel!

(a képek a Blondy Körömszalon tulajdonát képezik)

 

Tetszett? Oszd meg mással is!

Vélemény, hozzászólás?