You are currently viewing Kozmetikushoz, fodrászhoz időpont akár azonnal? Igen!

Kozmetikushoz, fodrászhoz időpont akár azonnal? Igen!

Állandó rohanás. Olykor azt sem tudod, hol áll a fejed, annyi minden van… Kisgyerekes anyukaként is szeretnél mindemellett nőies maradni?

Ismerős?

Megvannak a fix, nagy nehezen egyeztetett időpontjaid a fodrászodhoz, kozmetikusodhoz, manikűrösödhöz, pedikűrösödhöz.

De mi van akkor, ha 2 időpont között SOS szükséged van mondjuk egy fodrászra, de a tiéd már nem ér rá? Vagy azonnal kellene egy kozmetikus, mert holnap elutaztok egy meglepi wellnessre és jó lenne nem úgy kinézni, mint egy yeti?

Hol találsz olyan szolgálatót, aki fogad „soron kívül”? 

Erre megoldás a zseniális magyar applikáció, az InstantBeauty.

Az ingyenes applikációval földrajzi elhelyezkedés, ár és értékelés alapján is megtalálhatja bárki

a számára legszimpatikusabb szolgáltatót.

A szolgáltatóknak pedig azért hasznos ez az app, mert a felszabadult vagy még üres helyeiket ki tudják használni. Szóval mindenki jól jár!

Soha nem volt még ilyen időszerű az, hogy minél gyorsabban meg tudjuk oldani az életünket. A szépségipar keresleti- és kínálati oldalán is sok-sok lemondás van, ezzel együtt kell élnünk most már.

Hisz bármikor megbetegedhet a gyerek, maradhat el a kézműves foglalkozás vagy egész egyszerűen az élet felülír egy helyzetet. Azonban egy kozmetikai szakembernek komoly idő- és bevételkiesést okozhat, ha a befoglalt vendég -akár önhibáján kívül- nem jön el, viszont ő meg üresjáratban van a lefoglalt időpontban, esetleg még bérleti díjat is fizet.

Erre is nyújt megoldást az InstantBeauty applikáció, amely a használóinak megmutatja a felszabadult helyeket, legyen akár körmösről, pillásról, fodrászról vagy kozmetikusról szó és ez nem jár semmiféle nehézséggel, sőt. Must have, ahogy “pestiesen” mondják.

 

Tetszett? Oszd meg mással is!

Vélemény, hozzászólás?