You are currently viewing Legyünk télen is divatosak – trendi női cipők a hideg napokra
Close up Light Brown Winter Shoes of a Woman Walking on the Snow.

Legyünk télen is divatosak – trendi női cipők a hideg napokra

Decembertől egészen február végéig jellemzően kell számítani arra, hogy akár tartósan nulla fok alá megy a hőmérséklet.

Ilyenkor már nem biztos, hogy megvéd minket a vastagabb talpú sneaker, vagy éppen a chelsea csizma, amelyek remek szolgálatot tettek egészen a fagyos idők beköszöntéig. Valami sokkal melegebbet kell találnunk, ha nem szeretnénk fagyoskodni a hidegben.

Menő női bakancsok a télre

Ha naponta csak pár percet tartózkodunk kifejezetten kint, például a városban, akkor valószínű, hogy még egy magasszárú átmeneti cipő is elegendő lehet számunkra. Viszont van, amikor ennél hosszabb időt fogunk a szabadban tölteni, mert például sokat kell sétálnunk a városban, vagy egy kültéri rendezvényt látogatunk meg.

Ilyenkor még véletlenül sem szabad olyan lábbeliben ezt tenni, ami egy idő után már átázik, átfagy és a saját egészségünket veszélyeztetjük vele.

Ha tudjuk, hogy olyan napra számíthatunk, ahol minimum több mint húsz percet fogunk a szabadban tölteni, akkor mindenképp legalább egy bakancsot válasszunk lábbelinek.

Napjainkban már mindenféle stílusú női bakancs kapható. Ezek között akadnak elegáns és sportos darabok is. A téli hideg pedig becsapós: eleinte azt hisszük, hogy egy sima vastagabb talpú cipő elég lesz, aztán húsz perc múlva teljesen átfagytunk. Egy bélelt, meleg bakanccsal viszont ez soha nem történhet meg!

Az idei szezon ráadásul igazán trendi túra és városi női bakancsokat kínál mindenki számára. A színek igen változatosak, ha akarjuk, akár egy élénkebb árnyalattal is feldobhatjuk belőle a szettünket. A legmenőbb divat szerint az élénk színekkel kombinált bakancsok igazán széles kínálattal állnak most bárki rendelkezésére.

Ha pedig valóban minőségit akarunk vásárolni, amit pár hónap múlva sem fog szétmarni a kemény hideg és a fagyos hó, akkor mindenképp nézzük át tüzetesen a https://www.ecipo.hu/noi/csizmak-es-egyebek/turacipo.html linken található bakancsok kínálatát.

Hótaposók – nem csak erdei sétákhoz

Aki nem a bakancsok híve, hanem sokkal inkább szereti a hótaposókat, azoknak manapság már nem kell kizárólag az egyformára gyártott típusokkal megelégednie.

A méltán híres UGG a hótaposóiból olyan futurisztikus és trendi, sőt kifejezetten csajos modelleket dobott idén piacra, amelyek szinte minden téli outfithez jól passzolnak. A https://www.ecipo.hu/noi/csizmak-es-egyebek/ugg.html linken meg is tekinthetjük a kínálatot.

Mitől másabb a hótaposó, mint egy női bakancs? Szerkezetét tekintve ugyanolyan tulajdonságokkal bír, mint egy bakancs, hiszen nem csúszik, vízálló és nagyon meleg. A különbség csupán annyi, hogy egy hónaposoknak nincs olyan része, ahová esetleg a hó vagy a víz betörhetne, vagyis nem rendelkezik nyitott fűzős résszel. Ezért kiválóan praktikus azok számára, akik például a hegyekbe készülnek síelni.

Az ilyen helyeken nem ritka a minimum negyven centis hótakaró még az utakon sem. Egy hótaposó pedig pont arra való, amikor ha bele is süppedünk a hóba, akkor sem kell attól tartani, hogy víz vagy hó kerül a lábbelinkbe. Ráadásul a talpszerkezete miatt sokkal jobban eloszlik a súlyunk a hótakaró felett, ami által kevésbé süllyedünk el.

Aki tehát valamilyen igazán havas téli kalandra készül, az vigyen magával egy trendi hótaposót!

 

Tetszett? Oszd meg mással is!

Vélemény, hozzászólás?