You are currently viewing Maxi szoknya – magas vagy alacsony emberekhez illik?
Maxi szoknya – magas vagy alacsony emberekhez illik?

Maxi szoknya – magas vagy alacsony emberekhez illik?

Maxi vagy mini? Mostanában a szoknyák palettájában ez a legfontosabb kérdés, amire a legtöbben mindenütt keresik a választ.

Mit mondanak a guruk? A divatlapok? Mit szól a legjobb barátnő, a barát? Esetleg a mindig, minden helyzetben jól értesült szomszéd? Ám valójában a releváns felelet közelebb van annál, mintsem azt sokan gondolnák.

Leránthatjuk a nagy titokról a leplet?

Valójában nincsen semmi olyan titokzatos rejtély, amiről tudnod kellene. Ugyanis a válaszok mindig benned vannak! Szóval visszatérve a mostanság aktuális kérdéskörre: maxi vagy mini? Szerinted? Csekkold a szoknyákat az Answear kínálatában és pillanatok alatt megérezheted, hogy neked mi az, ami látványra ideális.

Ha már próbáltál ilyet is és olyat is, akkor vélhetően megvan az a koncepciód ami alapján válogatsz. De néha célszerű ezeket a kereteket átlépni, mert olykor a komfortzónán kívül fedezheted fel a legnagyobb meglepetéseket.

A maxi szoknyák pont ugyanannyira népszerűek, mint a minik. Ám a megítélésük nagyon különböző. Előbbiek visszafogottságról, utóbbiak csábításról tanúskodnak, legalábbis a köznyelv szerint. Pedig ez egyáltalán nem ennyire fekete vagy fehér. Na többek között ezért sem jó ötlet mindenkire hallgatnod, mert a mindenki nem tudhatja azt, amit te.

Hogy neked mi az, ami jól áll, mi az, ami megfelelő és mi az, amitől jobban érzed magad. Mert végtére is az öltözködésnek ez a célja. Nem a másoknak való tetszés, az jön magától. Hanem az, hogy te maximálisan rendben érezhesd magad!

Mi az, amire a szoknyákon kívül szavazhatsz?

Fedezd fel a női rövidnadrágokat az Answear oldalán, és azonnal számtalan alternatívával gazdagodhatsz! Ha jelen pillanatban úgy véled, hogy a szoknyák és a ruhák nem érdekelnek, akkor nem kétséges, hogy itt a helyed. Ráadásul, ami a fazonokat illeti, ebben az esetben sem kell lemondanod a sokoldalúságról.

A rövid, és a mini verziókon túl a hosszabb variánsok is közkedveltek. A színvilág idén kifejezetten szemkápráztató, hiszen a mostani szezon legfőbb jelmondata a sokszínűség. Ettől függetlenül persze hagyományosabb darabokat is találhatsz, egyéniségednek megfelelően.

Mi hiányzik még?

Eláruljuk! A táska! Ezért annyira jó ötlet vásárolni kézitáskákat az Answear áruházából. Így ugyanis villámgyorsan kerek egésszé varázsolhatod a megjelenésedet. Miközben persze egy határozottan praktikus kellékkel gazdagíthatod az életedet. Nem is érdemes félvállról venni a hasznosságot, mint jellemvonást, mert ez a gyakorlatban pont annyira hangsúlyos, mint az esztétikusság. Ha bármelyik csorbát szenved, akkor borítékolható a hiányérzet.

Akadnak természetesen jóformán dísztáska számba menő modellek, melyek annyira aprók, hogy túl sok holmi nem fér beléjük, ellenben vonzó kisugárzásuk ékszeres dobozhoz hasonlatossá teszi őket. De vannak jelentékeny paraméterekkel büszkélkedő alternatívák is, amiben elfér minden, akár még nyolc napi hidegélelem is.

Félretéve a viccet, a nagyobb típusokban simán megvalósulhat az a bizonyos sokat emlegetett női táska effektus, ami egyet jelent azzal, hogy semmi sem maradhat ki a pakolásból.

 

Tetszett? Oszd meg mással is!

Vélemény, hozzászólás?