You are currently viewing Még lehet jelentkezni az MCC közéleti programjaira

Még lehet jelentkezni az MCC közéleti programjaira

  • Olvasási idő:olvasási idő: 4 perc
  • Bejegyzés kategória:#egyésmás
  • Ezen hozzászólások közzététele: 0 hozzászólás

Idén is elindítja közéleti programjait a Mathias Corvinus Collegium (MCC), köztük a Női Közéleti Vezetőképzőt.

Mindazok, akik szeretnének jobban elmélyülni a politika és a közélet világában, szeptember 24-ig jelentkezhetnek.

Női Közéleti Vezetőképző Program

Novák Katalin köztársasági elnök asszony fővédnökségével ismét, idén hatodik alkalommal indul az MCC Női Közéleti Vezetőképző Programja. A képzésére azon hölgyek jelentkezését várják, akiknek vezetői ambícióik vannak és már rendelkeznek egyetemi diplomával. A képzés nagy hangsúlyt fektet a gyakorlati tapasztalatszerzésre, ezért kiscsoportos projektmunka is vár a résztvevőkre, amelynek során hazai és külföldi szakemberekkel, vezetőkkel és politikusokkal is találkozhatnak.

Az előadások egy része angolul hallgatható meg, így a felsőfokú angol nyelvtudás elengedhetetlen a programban való részvételhez. A Női Közéleti Vezetőképző Program nemzetközi viszonylatban is elismert hazai és nemzetközi szakértőket vonultat fel minden évben.

A tavalyi év előadói és támogatói között volt Novák Katalin köztársasági elnök, Irene Fellin NATO különleges képviselő, Pach JuditVass-Salazar MáriaMolnár KatalinBogyay Katalin és Balogh István nagykövetek, Vitályos Eszter miniszterhelyettes, Győri Enikő és Hölvényi György EP képviselők, Ferencz Orsolya és Ballester-Bólya Boglárka miniszteri biztosok, Szuromi-Kovács Ágnes, a Családbarát Magyarország Központ ügyvezetője, Werner Patzelt és Petr Drulák professzorok, Gadi TaubRobert CastelJohn O’BrienDiego FusaroCaroline Galacteros, és Niccolo Soldo kutatók, és még számos neves hazai és külföldi szakember.

A programról és a jelentkezés feltételeiről további információ az alábbi linkre kattintva érhető el:

https://mcc.hu/noi-kozeleti-vezetokepzo

A Mathias Corvinus Collegium (MCC) tehetséggondozó intézmény, amely Kárpát-medence-szerte nyújt a hagyományos iskolarendszeren túlmutató, ingyenes, társadalmilag hasznos, közösségi célokat szolgáló képzéseket az általános és középiskolás korú fiataloktól kezdve egészen a felsőoktatásban tanuló vagy már diplomás korosztályig. Az MCC tudásközpont, amely a képzések mellett rendezvényeivel, konferenciáival, könyveivel, nyilvános közléseivel részt kíván venni az összmagyarság felemelkedését szolgáló közéleti párbeszéd és kultúra fejlesztésében.

http://www.mcc.hu

Képek: mcc.hu

Tetszett? Oszd meg mással is!

Vélemény, hozzászólás?